Windows 10'da Defender yeterli mi?

Hocam testlerde hangi virüsleri kullanıyorlar bilmem ama önünde duran trojan'i bulamıyor. Ben testlere değil gerçeklere bakarım.
Kendi bilgisayarımda Kaspersky ve Defender'ı deneyimledim arasında hiçbir fark göremedim. O kadar korsan oyun indirdim hep defender vardı ve hiçbir şey olmadı tabii biraz da tercih meselesi birçok testte defender iyi sonuçlar vermiş.

Kendi bilgisayarımda Kaspersky ve Defender'ı deneyimledim arasında hiçbir fark göremedim. O kadar korsan oyun indirdim hep defender vardı ve hiçbir şey olmadı tabii biraz da tercih meselesi birçok testte defender iyi sonuçlar vermiş.
İşte bende de Kaspersky'nin bulduğu trojanlari buluyor. Bazen buluyor silemiyor. Eski PC de defender kullanıyorum ve aktif koruma konusunda çok kötü.

ESET veya Kaspersky arasında hangisini tercih ederdiniz peki? Benim bilgisayarın özelliklerini de düşünerek.
Sistem;
Core 2 Duo E8500.
Foxconn 2A8CH anakart.
2+2 4 GB DDR3 1066MHz RAM.
GT730 2 GB.
WD 250GB 7200RPM HDD.

ESET veya Kaspersky arasında hangisini tercih ederdiniz peki? Benim bilgisayarın özelliklerini de düşünerek.
Sistem;
Core 2 Duo E8500.
Foxconn 2A8CH anakart.
2+2 4 GB DDR3 1066MHz RAM.
GT730 2 GB.
WD 250GB 7200RPM HDD.
Kaspersky olur eğer kasarsa ESET denersiniz ama Kaspersky artık kasmıyor.

Bilinen antivirüs programlarını kullanmak riskli mi? Hocam cümleyi doğru kurduğunuza emin misiniz? Ne yapalım yani Google'a antivirüs yazıp ilk çıkanı mı kuralım?
Aksine bilinen antivirüsleri kullanmak daha güvenlidir.

Google´a antivirus yazıp ilk çıkanı kurarsanız en bilineni kurmuş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı