Windows 10'da etkinleştirme yaparken "0x8007007b" hatası

Burak Keskin01

Hectopat
Daha fazla  
Bugün yeni bir bilgisayar satın aldım ve ürünü etkinleştirmeye çalıştığımda bu şekilde bir hata aldım. Nasıl düzeltebilirim?

1680290910185.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün yeni bir bilgisayar satın aldım ve ürünü etkinleştirmeye çalıştığımda bu şekilde bir hata aldım. Nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 1722157

Hocam Retail keymi aldınız birkaç gün önce bende aldım key geçersiz oldu gene tekrar aldım benim de fazla bilgim yok yaptıklarımı söyleyeyim yardımcı olur belki size.
Retail keylerden uzak durdum.
Başta bende ucuz diye 40 TL key aldım etkinleştirme denedim çalışmadı.
Edisyonda Windows kaç yazıyorsa sizde onun kodu etkinleşir sonra sağlam lisansdan OEM key aldım ben format atsan dahi kalıyor anakarta gömülüyor fiyatı 110 TL pahalı ama basitçe direk kuruldu canlı destekleride var isterseniz orada sorun.

Hocam Retail keymi aldınız birkaç gün önce bende aldım key geçersiz oldu gene tekrar aldım benim de fazla bilgim yok yaptıklarımı söyleyeyim yardımcı olur belki size.
Retail keylerden uzak durdum.
Başta bende ucuz diye 40 TL key aldım etkinleştirme denedim çalışmadı.
Edisyonda Windows kaç yazıyorsa sizde onun kodu etkinleşir sonra sağlam lisansdan OEM key aldım ben format atsan dahi kalıyor anakarta gömülüyor fiyatı 110 TL pahalı ama basitçe direk kuruldu canlı destekleride var isterseniz orada sorun.

Ben key almadım her zaman yaptığım gibi internet üzerindeki keyler yardımıyla etkinleştirmeye çalıştım fakat böyle bir sorunla karşılaştım.

İnanın hocam sabahtan beri araştırıyorum buna da baktım kurumsal bir lisans aldığımı OEM (ne demek olduğunu bilmiyorum) lisansa geçmem gerektiğini söylüyor 110tl ile bu iş düzelecekse sıkıntı yok pazartesi itopyanın müşteri hizmetleri ile görüşeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı