362Sefa Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 Anakart Gigabyte h61m-s1 Bilgisayarı formatladım driverları kurdum ancak ses gelmiyor. Anakartın sitesindeki driverları da denedim yine aynı. Video açtığım zaman ses geliyormuş gibi sadece cızırtı sesi geliyor. Not: Ses ayarlarında sesin geldiği gözüküyor.
Bilgisayarı formatladım driverları kurdum ancak ses gelmiyor. Anakartın sitesindeki driverları da denedim yine aynı. Video açtığım zaman ses geliyormuş gibi sadece cızırtı sesi geliyor. Not: Ses ayarlarında sesin geldiği gözüküyor.
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #2 Ses kablosunun girişini iyice takın belki olabilir çünkü cızırtı geldiğini belirtmişsiniz Artı 0 Eksi
KS KS 362Sefa Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #3 Hocam iyice taktım farklı port denedim olmuyor hopörleri farklı pcde denedim çalışıyor ondada sıkıntı yok Artı 0 Eksi
Hocam iyice taktım farklı port denedim olmuyor hopörleri farklı pcde denedim çalışıyor ondada sıkıntı yok
kirpyzz Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650 super i3 9100f 8 gb falan filan Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #4 362Sefa dedi: Hocam iyice taktım farklı port denedim olmuyor hopörleri farklı pcde denedim çalışıyor ondada sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Doğru driverleri indirdiğine eminmisin ? Belkide kablo girişlerinde sorun vardır Artı 0 Eksi
362Sefa dedi: Hocam iyice taktım farklı port denedim olmuyor hopörleri farklı pcde denedim çalışıyor ondada sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Doğru driverleri indirdiğine eminmisin ? Belkide kablo girişlerinde sorun vardır