Windows 10'da geri yüklemede D diskini geri döndürebilir mi?

Cisco Roman

Hectopat
Arkadaşlarr iyi günler hepinize. Bir sorum var.
Bugün Acer laptopumda Acer Care Center'ı inceliyordum ve oradan yanlışlıkla D diskini sıfırladım tüm oyunlarım ve ders notlarım silindi.
En son 24 Ekim'e geri yükleme noktası oluşturulmuş o tarihe geri yükleme yapsam bu dosyalarım gelir mi? Galiba D diskinde yedekleme kapalıymış. Bu ekranda öyle gözüküyor. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarr iyi günler hepinize. Bir sorum var.
Bugün Acer laptopumda Acer care Center'ı inceliyordum ve oradan yanlışlıkla D diskini sıfırladım tüm oyunlarım ve ders notlarım silindi.
En son 24 Ekim'e geri yükleme noktası oluşturulmuş o tarihe geri yükleme yapsam bu dosyalarım gelir mi? Galiba D diskinde yedekleme kapalıymış. Bu ekranda öyle gözüküyor. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Kapalıysa bildigim kadarıyla soğuk su içmeniz gerekebilir=verilere elveda deyin geri yükleme noktasını yüklerseniz sadece yedeklenmiş C yüklenecek.

Geri yükleme ile kaybettiğiniz dosyaları geri getiremezsiniz.

D sürücüsündeki kayıp dosyalarınızı, veri kurtarma yazılımları ile kurtarma şansınız mevcut.

Geri yükleme ile kaybettiğiniz dosyaları geri getiremezsiniz.

D sürücüsündeki kayıp dosyalarınızı, veri kurtarma yazılımları ile kurtarma şansınız mevcut.

Hmm. Anladım çok teşekkür ederim cevap için :)
Kapalıysa bildigim kadarıyla soğuk su içmeniz gerekebilir=verilere elveda deyin geri yükleme noktasını yüklerseniz sadece yedeklenmiş C yüklenecek.

Anladım hocam açıkcası ödev notlarını gene bulurumda silinen oyunalrın tekrar inmesi için bilgisyar bir 2 gün falan ek çalışması gerekecek galiba :(
Arkadaşlar sorumun cevaplarını aldım ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Konu kilit.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00