Windows 10'da kısayollar çalışmıyor

Erdem047

Decapat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Bilgisayarı açtığımda Windows tuşu çalışmamaya başladı bunun yanı sıra Win+Shift+s tuşları da çalışmıyor. Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende dün ekran görüntüsü almaya çalıştığımda Win+Shift+s tuşlarının çalıştığını ancak Ekran Alıntısı Aracı'nın durup dururken silindiğini/çalışmadığını gördüm. Mağazadan indirdim tekrar yükledim çalıştı. Bununla beraber Windows'la gelen bir kaç uygulamanın da silindiğini tespit ettim. Enteresan bir durum

Ekran görüntüsü yakalamak için Windows+prt scrnt diye bir tuş var ona basarsanız ekran görüntüsü alır.

Bunları izleyerek yapabilirsiniz.

1. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
  2. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunları izleyerek yapabilirsiniz.

1. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  2. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorunumu bu videoları izleyerek ve PowerShell ile Windows uygulamalarını geri yükleyerek çözdüm. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı