Windows 10'da kullandığınız programlar nelerdir?

Daha fazla  
Merhaba. Ücretli ve ücretsiz, çok yararlı olduğunu düşündüğünüz programlar nelerdir? Gerekirse ücreti verilip alınabilecek programları da sebebiyle sıralarsanız herkese faydası olur diye düşünüyorum.

Ben başlayayım, Kaspersky. Virüs korumasını beğeniyorum, PC temizleme özelliği de var.

Merhaba. Ücretli ve ücretsiz, çok yararlı olduğunu düşündüğünüz programlar nelerdir? Gerekirse ücreti verilip alınabilecek programları da sebebiyle sıralarsanız herkese faydası olur diye düşünüyorum.

Ben başlayayım, Kaspersky. Virüs korumasını beğeniyorum, PC temizleme özelliği de var.
Rufus veya balena etcher: Windowsu silip yerine linux yükleyebileceğimiz iso usb oluşturabilen usb disk yazıcısı :)

Windows kurduktan sonra olmazsa olmaz programım: IDM. Ücret verip kullanabilirsiniz. İnternetteki pek çok Media Player'dan videoları çekmemize yarıyor. Öneririm.

Fastone capture, IObit, Discord, Opera GX ve bazen Smart Defrag.

Programları katılımsız yaparak kullanıyorum: w10/11
Wirtualbox: Sanalpc Free
NTLite: ISO modlama Free
Cccleaner: Temizleme Free key ve Update kapalı
Hibit: Revounistaller in Free versiyonu
Wisecarepro: PC optimasyon omurboyu key
IDM: Downloader ias etkinleştirme (güncellemeleri alabiliyorsun)
Fscapture: Printsecreen Free key
PowerISO: ISO yazma Free key
GOM Player: Müzik ve video oynatma Free

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    3,4 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
  1. 7-Zip: Arşiv yöneticisi. Dosya yöneticisi olarak da kullanabilirsiniz.
  2. Everything: Dosya arama aracı. Windows'un dosya arama mekaniğinden 1000 kat belki de daha hızlı.
  3. FreeTube: Basit, hızlı ve daha gizli bir YouTube ön yüzü.
  4. FxSound: Equalizer uygulaması.
  5. HiBit Uninstaller: Uygulamaları kaldırma ve genel sistem temizliğini bu uygulama ile yapıyorum.
  6. ImageGlass: Bütün resim formatlarını destekleyen; özgür, ücretsiz ve açık kaynak uygulama.
  7. IDM: İndirmelerimi bununla yapıyorum.
  8. KeePassXC: Çevrim dışı çalışan şifre yöneticisi. Tarayıcı otomatik doldurma özelliği için eklentisi mevcut.
  9. MiniTool Partition Wizard Free Edition: Windows'un disk yöneticisinden daha iyi uygulama.
  10. ExplorerPatcher: Windows Gezgini ayarlamalarını yapmak için kullanıyorum.
  11. qBittorrent: Özgür, ücretsiz ve açık kaynak torrent istemcisi.
  12. VLC: Neredeyse bütün video, ses formatlarını destekleyen uygulama.
  13. Winaero Tweaker: Windows'ta değiştirmesi zahmetli olan ayarları kolayca değiştirmeyi sağlayan uygulama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı