Çok teşekkür ederim kardeşim. Saatlerdir bunla uğraşıyordum.sağ tıklama ile indirin hocam. Bu arada foruma hoş geldiniz.
Çok teşekkür ederim kardeşim. Saatlerdir bunla uğraşıyordum.sağ tıklama ile indirin hocam. Bu arada foruma hoş geldiniz.
Rica ederim hocam.Çok teşekkür ederim kardeşim. Saatlerdir bunla uğraşıyordum.
Hocam ben yapamadım bana yardımcı olur musun indirdiğim dosyayı açamıyorum.Rica ederim hocam.
Hocam önceki konuda dediğim komutu çalıştırın bakalım.Hocam ben yapamadım bana yardımcı olur musun indirdiğim dosyayı açamıyorum.
Hangi komut hocamHocam önceki konuda dediğim komutu çalıştırın bakalım.
Hangi komut hocam
Siteden seçim yapmak daha mantıklı bu linkler token mantığında çalışıyor bir süreden sonra geçersiz.linke basınca access denied yazıyor başka link var mı acaba
Merhaba bugün böyle bir hata almıştım ve size çözümünü göstereceğim.
Eki Görüntüle 2011009
Microsoft Store - Official app in the Microsoft Store verdiğim linki Store App guard yerine yapıştırın. Yandaki tike basıp bekleyin.
Ardından aşağaya doğru bir sürü dosya gelecektir. Bunlardan aşağıda ögösterdiğim dosyayı sağ tık yapıp indirin.![]()
Microsoft Store - Generation Project (v1.2.3) [by @rgadguard & mkuba50]
Online link generator for Microsoft Store. You can use it to get links to almost all apps, games, themes from the Microsoft Store.store.rg-adguard.net
Eki Görüntüle 2011011
İndirilen dosyanın üzerine tıklayıp güncelleştir deyin. Sonra açın güzel şeyler yolda ekranında bekleyin. Bekledikten sonra artık Microsoft Store hazırdır.
merhabalar aynı sorunu yaşıyorum ve format sonrası microsoftun hiç bir uygulamasını çalıştıramıyorum acaba discord varsa canlı olarak yardımcı olabilir misiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.