Windows 10'da Netflix 4K olmuyor

Devsuk

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Netflix'in en son paketini aldim. Samsung Galaxy S9+ telefonumdan 4K izleyebiliyorum ama Windows 10 isletim sistemli bilgisayardan 4K izleyemiyorum. En fazla 1920x1080 oluyor. 4K destekliyor. Butun driverlari var ve soyle bir sorun da var: 4K destekli olmasi gereken film-dizilerde de HDR ULTRAHD gibi yazilar cikmiyor. Ama Netflix'teki arkadaslarla konustugumda bana cozum bulamadilar. Son olarak (Bu anlattiklarimin hepsi Netflix uygulamasindan oluyor. Indirme ve video kaliteleri de ayarli bu arada.) bir film-dizi indirdigimde kalite 720p'ye dusuyor 4K'yi gectim 4K'lik bilgisayarimda 720p video izliyorum arkadaşlar en son paketim olmasina ragmen. Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, Netflix'in en son paketini aldim. Samsung Galaxy S9+ telefonumdan 4K izleyebiliyorum ama Windows 10 isletim sistemli bilgisayardan 4K izleyemiyorum. En fazla 1920x1080 oluyor. 4K destekliyor. Butun driverlari var ve soyle bir sorun da var: 4K destekli olmasi gereken film-dizilerde de HDR ULTRAHD gibi yazilar cikmiyor. Ama Netflix'teki arkadaslarla konustugumda bana cozum bulamadilar. Son olarak (Bu anlattiklarimin hepsi Netflix uygulamasindan oluyor. Indirme ve video kaliteleri de ayarli bu arada.) Bir film-dizi indirdigimde kalite 720P'ye dusuyor 4K'yi gectim 4K'lik bilgisayarimda 720p video izliyorum arkadaşlar en son paketim olmasina ragmen. Teşekkürler.

Kalite internet hızına göre değişir

İzlemeye çalıştığınız film çekimi 4K desteği olmayabilir, cihazınızın ekranı 4K desteklemiyor olabilir.
Ekranim 2880x1800
4K çözünürlüğü 3840x2160. Yani ekranın desteklemiyor.(Yanlışım

4K çözünürlüğü 3840x2160. Yani ekranın desteklemiyor.(Yanlışım varsa düzeltin.)
Tamam ekranim 3k dostum ama 2k ekranli samsung galaxy s9 plustan aldigim seyi 3klik ekranimdan alamiyorum
Arkadaslar benim soeunum bir seyin yetersizligi degilm netflox ayarlarindan ya da windows ayarlarindan bir problemim var internet hizim ekran kalitem yeterlim. Hadi diyelim 4k olmuyor bana bu indirme probleminde yaedimci olursankz sevibirim en azindan 1080p video indiriyim

Son düzenleme:
Tarayıcıdan izlemeyi deneyin. Chrome veya Edge olursa iyi olur. Siz ikisini de deneyin. Windows'un Netflix uygulaması berbat zaten. İndirme dışında pek tavsiye etmiyorum Netflix Windows uygulamasını.
Tarayicilae zaten max 1089 destwkliyor ve ugulamasinda indirmek icin lullansigimda 480 720p izliceksem neden para verdim bea

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı