Windows 10'da oyun desteği var mı ?

Selam arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Windows 10'da oyun desteği var mı ? Yani şu an Windows 10 kurarsak bilgisayarımızda oyun oynayabilir miyiz? Oyun olarak güncel oyunlardan bahsediyorum. (Gta 5, Dying Light, Far Cry 4 vs.)
Cevaplarsanız çok memnun olurum.

Win 10, oyun uyumluluk konusunda çekinceniz olmasın. Windows un eski sürümlerinde çalışmayan oyunlar bile Windows 10 da rahatlıkla çalışıyor. Hatta GOG.com dan 1990 larda çıkan oyunları bile yüklediğinizde rahatlıkla açıyor.

Tamam kısa zaman içerisinde 64 bit kuracağım, sağolun. Bir de bu windows 10 ücretsiz değil mi? para falan ödemeye gerek yok ?

Arkadaşlar GTA 5'i Windows 10'a yükselttikten sonra çalıştırdım. Oyunda farkedilir bir kalite artışı var. GTX850M ile şuanda GTA 5'in atadığı ayarlar dışında kaplamaları "High" ve gölge kalitesini "NVIDIA PHCS" yapınca bile 30-40 FPS arası akıcı olarak oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı