Windows 10'da Programları yönetici olarak açamıyorum.

A.Hakan Cansız

Decapat
Selam arkdaşlar. Bugün durduk yere bir sorun yaşamaya başladım başlıktanda gördüğünüz üzre.
Herhangi bir programı veya yönetici gerektiren herhangi bir şeyi açmaya çalıştığımda;

Screen Shot 7-21-2020 at 7.37 PM.png

Bu sorunla karşılaşıyorum. Kullanıcı izinleri ile alakalı olduğunu düüşünmüyorum. Birçok çözüm denedim ama olmadı. Son umudum.

Dosya Gezgini'nde, belgeler klasörüne sağ tıklayın.

Özellikler'i tıklayın.

Güvenlik sekmesine tıklayın.

İzinleri değiştirmek için Düzenle'ye tıklayın.

Ev Kullanıcılarının tam kontrolüne izin vermek için kutuyu tıklayın.

Tamam'ı tıklayın ve değişikliğin tüm alt klasörlere ve dosyalara uygulandığından emin olun.

Ayrıca, Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracı ile tarama yapmanızı tavsiye ederim.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra nasıl gittiği konusunda bilgi vereblirseniz sevinirim.

Dosya Gezgini'nde, belgeler klasörüne sağ tıklayın.

Özellikler'i tıklayın.

Güvenlik sekmesine tıklayın.

İzinleri değiştirmek için Düzenle'ye tıklayın.

Ev Kullanıcılarının tam kontrolüne izin vermek için kutuyu tıklayın.

Tamam'ı tıklayın ve değişikliğin tüm alt klasörlere ve dosyalara uygulandığından emin olun.

Ayrıca, Eksik veya bozuk sistem dosyalarıyla ilgili sorunları gidermek üzere Sistem Dosyası Denetleyicisi aracı ile tarama yapmanızı tavsiye ederim.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra nasıl gittiği konusunda bilgi vereblirseniz sevinirim.
İzinler ile alakalı bir durum yok. Ve verdiğiniz "Sistem Dosya Denetleyicisi" burda da cmd yi yönetici olarak açın diyor. Malesef olmadı.
Arkadaşlar yok m bir bilgisi olan. Son çare format atıp her şeyi sileceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı