FPS arttırıyım derken Gelişmiş sistem ayarları -> Performans -> En iyi performans yaptınız sanırım? O seçeneklerden birisi düzeltiyordu ama hangisi hatırlayamadım. Direkt gitmek için:Merhaba. Fotoğraflarıma bakarken simgeler kayboldu. Ne yaparsam yapayım gelmiyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SystemAdvancedProperties kodunu girin.FPS arttırıyım derken Gelişmiş sistem ayarları -> Performans -> En iyi performans yaptınız sanırım? O seçeneklerden birisi düzeltiyordu ama hangisi hatırlayamadım. Direkt gitmek için:Merhaba. Fotoğraflarıma bakarken simgeler kayboldu. Ne yaparsam yapayım gelmiyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SystemAdvancedProperties kodunu girin.FPS arttırıyım derken gelişmiş sistem ayarları -> performans -> en iyi performans yaptınız sanırım? O seçeneklerden birisi düzeltiyordu ama hangisi hatırlayamadım. Direkt gitmek için:
Win + r ->SystemAdvancedPropertieskodunu girin.
Rica ederim ne demek. İyi günler dilerimHocam size ne kadar teşekkür etsem azdır sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.