Çözüldü Windows 10'da simgeler kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pesimist Bora

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Fotoğraflarıma bakarken simgeler kayboldu. Ne yaparsam yapayım gelmiyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• nie.png
    nie.png
    50,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Fotoğraflarıma bakarken simgeler kayboldu. Ne yaparsam yapayım gelmiyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
FPS arttırıyım derken Gelişmiş sistem ayarları -> Performans -> En iyi performans yaptınız sanırım? O seçeneklerden birisi düzeltiyordu ama hangisi hatırlayamadım. Direkt gitmek için:
Win + R -> SystemAdvancedProperties kodunu girin.
FPS arttırıyım derken Gelişmiş sistem ayarları -> Performans -> En iyi performans yaptınız sanırım? O seçeneklerden birisi düzeltiyordu ama hangisi hatırlayamadım. Direkt gitmek için:
Win + R -> SystemAdvancedProperties kodunu girin.

Çözüm
FPS arttırıyım derken gelişmiş sistem ayarları -> performans -> en iyi performans yaptınız sanırım? O seçeneklerden birisi düzeltiyordu ama hangisi hatırlayamadım. Direkt gitmek için:
Win + r -> SystemAdvancedProperties kodunu girin.

Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı