Windows 10'da sürekli yaşanan mavi ekran hatası

WalterBishop

Kilopat
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
963
Arkadaşlar merhaba. Çok önceden benzer bir konu paylaşmıştım fakat çözüm olmamıştı. Bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor ve neredeyse bütün mavi ekran hataları farklı bir hata koduyla karşıma çıkıyor. Bu son iki günde yaşadığım mavi ekran hatalarının minidump dosyalarını paylaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

 
Ben daha önce size cevap verdim mi ?
Nvidia DDU ile sil ve güncel sürüme geç.
BIOS güncelle ve sonra optimize defaults save yap.
Sonrasın'da BIOS üzerinde OC vs. hiç bir ayarı değiştirme ve sistemi test edip sonucu bilidr.
Hocam verdiğinizi sanmıyorum fakat emin de değilim bir süredir forumda aktif değildim. DDU ile güncel sürüme geçtim. BIOS'uda güncelleyip size bilgi vereceğim.

Hocam bahsettiğiniz gibi BIOS güncellemesini de yaptım fakat yine mavi ekran almaya devam etmekteyim. Yeni minudump dosyalarını ekte paylaşıyorum.

 
Son düzenleme:
Hocam XMP kapalı. RAM'ler varsayılan 2133 MHz civarlarında. BIOS Update sonrası default save de yaptım. Size bugün aldığım hata dosyasını da atayım. Ben sürekli ve farklı başlıklar altında mavi ekran alıyorum uzun süredir.


Bende MEMORY_MANAGEMENT hataları alıyordum işlemcinin vidalarını yeniden sıktıktan sonra her şey düzeldi.
 
Hocam ağ kartı sürücüsü güncelmiş zaten. Mem86test yaptım. RAM'lerde hiçbir hata bulunmadı. Bu sorunlarım yeni SSD alıp ( A2000) Windows'u bu diske kurduktan sonra başlamıştı diye hatırlıyorum. SSD'lerin sağlığında bir problem yok fakat disk kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü formatla düzelmemişti. Disklerimde de HDTune ile tarama yaptım bir sorun gözükmüyor.

Buda bugün aldığım mavi ekranlar hocam. Dediğiniz her şeyi eledim hata ihtimali olarak.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı