Windows 10'da sürüm nasıl düşürülür?

Aylmfuha

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara/Kırıkkale
Daha fazla  
Merhaba. Şu an 21H1 sürümü kullanıyorum fakat kız arkadaşımla oynadığım bir oyun bu sürümde sorun çıkarıyor. Ticket attığımda ise sürüm düşürmem gerektiği, Windows'un son sürümlerinde bu tür hataların çok olduğu söylendi.

Kurtarma seçeneklerine baktığım zaman herhangi bir şekilde "eskiye" dönme seçeneği yok. Format atmadan eski sürüme dönmemin bir yolu var mı?

Geri yükleme noktası yoksa, olmaz. Temiz kurulum gerekir.

Şu an ISO dosyasını hazırlıyordum senin mesajını gördüm Rufus ile tüm sürümleri görebiliyorsun oradan indirip USB'ye kuruyorsun çok basit. Rufusa gir seç yazan yerin yanındaki tike tıkla indiri seç indir butonuna tıkla adımları takip et ISO'yu PC ne indirecek Rufus'la USB'ye kaydedip temiz kurulum yapabilirsin.

Her şekilde format atacağım yani. Format atmak sorun değil de o kadar ayarı baştan yapmak sıkıntı. Peki Windows eski sürümleri iso olarak paylaşıyor mu? Yoksa indirebileceğim başka platform var mı?

Her şekilde format atacağım yani. Format atmak sorun değil de o kadar ayarı baştan yapmak sıkıntı. Peki Windows eski sürümleri ISO olarak paylaşıyor mu? Yoksa indirebileceğim başka platform var mı?

Yazdığım gibi Rufus'tan kolayca halledebilirsin tüm gün araştırdım en son Rufus'la yapmaya karar verdim.

Hocam eğer kurtarma seçeneği kapalıysa formatsız Media Creation Tool'la geri dönebilirsiniz diye biliyorum.

Hocam buraya nasıl dosya atıyorduk? İhtiyacı olan indirip geri döner belki. Dosya atma sebebim eski Media creation toll linkleri kapandı bende 20H2 Media creation toll dosyasını buraya atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…