Çözüldü Windows 10'da unexpected_ store_ exceptıon_ hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KDE Plasma

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gerek yok.
Meslek
Öğrenci
RAM
8,0 GB
SSD veya HDD modeli
PCle-4 SSD 256 GB
Ekran kartı
Intel(R) Irıs(R) Xe Graphics
Anakart
Laptop Kullanıyorum
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1155G7 @2.50GHz
Merhaba. Benim bilgisayarımda durduk yere bu hatayı veriyor bunun sorunu nedir?

Sürücüleriniz büyük ihtimalle güncel değildir.

Ben yakın zamanda teknik servise götürdüm. Bilgisayarımı bir açtım teknik servisçi orijinal olmayan sürücüleri yüklemiş. Hatta Realtek'in sürücülerini kurmuş. Ben de orijinal olan sürücüleri kurmakla istemedim. Ama sonra bunlar bana sorun çıkartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın zamanda teknik servise götürdüm. Bilgisayarımı bir açtım teknik servisçi orijinal olmayan sürücüleri yüklemiş. Hatta Realtek'in sürücülerini kurmuş. Ben de orijinal olan sürücüleri kurmakla istemedim. Ama sonra bunlar bana sorun çıkartı.
O sürücüleri kaldırıp markanızın sitesinden orijinal sürücüleri kurun hocam. Manuel kurmakla uğraşamam diyorsanız aygıt yöneticisinden teker teker sürücüleri tarayıp sürücüleri yükleyin.

O sürücüleri kaldırıp markanızın sitesinden orijinal sürücüleri kurun hocam. Manuel kurmakla uğraşamam diyorsanız Aygıt Yöneticisi'nden teker teker sürücüleri tarayıp sürücüleri yükleyin.

Tamam hocam.

O sürücüleri kaldırıp markanızın sitesinden orijinal sürücüleri kurun hocam. Manuel kurmakla uğraşamam diyorsanız Aygıt Yöneticisi'nden teker teker sürücüleri tarayıp sürücüleri yükleyin.

Ama ya bilgisayarımı bozarsam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı