Q Que4 Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Sistemi bugün alıp kurdum ve "tarifeli bir bağlantı oluşturmak gibi ayarları değiştirin." diyor ağ bağdaştırıcısına tıklayınca. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023
Sistemi bugün alıp kurdum ve "tarifeli bir bağlantı oluşturmak gibi ayarları değiştirin." diyor ağ bağdaştırıcısına tıklayınca.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.777 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Temmuz 2023 #2 Wi-Fi sürücünü kurmamışsın. Sürücüyü ethernet kablosu bağlayıp kur ya da başka bilgisayardan buna at öyle kur. Artı 0 Eksi
Wi-Fi sürücünü kurmamışsın. Sürücüyü ethernet kablosu bağlayıp kur ya da başka bilgisayardan buna at öyle kur.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 27 Temmuz 2023 #3 Wi-Fi aygıtı yok şu an cihazda. Sürücü sorunu olsa ünlem falan olurdu. Son düzenleme: 27 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.845 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #4 Hala kurulmamış sürücüler var anakartınızın sitesinden gerekli sürücüleri yükleyin. Başka bir bilgisayardan yükleyip USB ile de aktarabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Hala kurulmamış sürücüler var anakartınızın sitesinden gerekli sürücüleri yükleyin. Başka bir bilgisayardan yükleyip USB ile de aktarabilirsiniz.
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 Wifi kartınız var mı veya anakartınızda wifi var mı Artı 0 Eksi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Temmuz 2023 #6 USB ile telefonunu bağla, telefondan USB ile internet paylaş. Wi-Fi ağını da paylaşabilirsin. Böyle sal bilgisayarı, sürücülerini kursun. Emir M. dedi: Wi-Fi aygıtı yok şu an cihazda. Sürücü sorunu olsa ünlem falan olurdu. Genişletmek için tıkla... PCI aygıtlarından birisi olabilir belki. Artı 0 Eksi
USB ile telefonunu bağla, telefondan USB ile internet paylaş. Wi-Fi ağını da paylaşabilirsin. Böyle sal bilgisayarı, sürücülerini kursun. Emir M. dedi: Wi-Fi aygıtı yok şu an cihazda. Sürücü sorunu olsa ünlem falan olurdu. Genişletmek için tıkla... PCI aygıtlarından birisi olabilir belki.
KS KS Q Que4 Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #7 Keremyzc54 dedi: Wi-Fi kartınız var mı veya anakartınızda Wi-Fi var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS B550M-K Wi-Fi cihazım yok. Nizel G dedi: USB ile telefonunu bağla, telefondan USB ile internet paylaş. Wi-Fi ağını da paylaşabilirsin. Böyle sal bilgisayarı, sürücülerini kursun. Genişletmek için tıkla... Telefon için USB'm yok. mizzy dedi: Hala kurulmamış sürücüler var anakartınızın sitesinden gerekli sürücüleri yükleyin. Başka bir bilgisayardan yükleyip USB ile de aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu deniyorum şimdi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Keremyzc54 dedi: Wi-Fi kartınız var mı veya anakartınızda Wi-Fi var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartım ASUS B550M-K Wi-Fi cihazım yok. Nizel G dedi: USB ile telefonunu bağla, telefondan USB ile internet paylaş. Wi-Fi ağını da paylaşabilirsin. Böyle sal bilgisayarı, sürücülerini kursun. Genişletmek için tıkla... Telefon için USB'm yok. mizzy dedi: Hala kurulmamış sürücüler var anakartınızın sitesinden gerekli sürücüleri yükleyin. Başka bir bilgisayardan yükleyip USB ile de aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu deniyorum şimdi.
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 27 Temmuz 2023 #8 Que4 dedi: Anakartım ASUS B550M-K Wi-Fi cihazım yok. Genişletmek için tıkla... Anakartta Wi-Fi özelliği yok Ethernet ile bağlan gidip de USB Wi-Fi falan alma pişman olursun. Artı 0 Eksi
Que4 dedi: Anakartım ASUS B550M-K Wi-Fi cihazım yok. Genişletmek için tıkla... Anakartta Wi-Fi özelliği yok Ethernet ile bağlan gidip de USB Wi-Fi falan alma pişman olursun.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.805 Makaleler 26 Çözümler 512 27 Temmuz 2023 #9 Nizel G dedi: USB ile telefonunu bağla, telefondan USB ile internet paylaş. Wi-Fi ağını da paylaşabilirsin. Böyle sal bilgisayarı, sürücülerini kursun. PCI aygıtlarından birisi olabilir belki. PCI aygıtlarından birisi olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Doğru, orayı görmemişim fotoğraf büyük olduğu için. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: USB ile telefonunu bağla, telefondan USB ile internet paylaş. Wi-Fi ağını da paylaşabilirsin. Böyle sal bilgisayarı, sürücülerini kursun. PCI aygıtlarından birisi olabilir belki. PCI aygıtlarından birisi olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Doğru, orayı görmemişim fotoğraf büyük olduğu için.
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #10 Que4 dedi: Anakartım ASUS B550M-K Wi-Fi cihazım yok. Telefon için USB'm yok. Bunu deniyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Wi-Fi adaptörü alın ya da Ethernet'le bağlayın. Artı 0 Eksi
Que4 dedi: Anakartım ASUS B550M-K Wi-Fi cihazım yok. Telefon için USB'm yok. Bunu deniyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Wi-Fi adaptörü alın ya da Ethernet'le bağlayın.