Çözüldü Windows 10'da Windows 7 explorer.exe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kitleer

Decapat
Makaleler
1
Her Windows'da explorer.exe dosyası var fakat biz bu dosyayı Windows 7'dekiyle değiştirirsek Windows 7arayüzü gelecek fakat Windows 10'da açarken hata veriyor düzeltilebilir mi?

Öyle bir şey yapamazsınız. Windows 7 arayüzü sadece explorer.exe den oluşmuyor. Bunun temasıdan tutun Windows programlarına kadar yolu var. Windows 7 arayüzü istiyorsanız internetten 3 .parti uygulamalar ile Windows arayüzünü değiştirebilirsiniz.

Bir tek explorer.exe ile olmuyor o iş, themeui.dll gibi bir sürü dosya değiştirmen lazım o temanın her şeyiyle değişmesi için. Derdini tam anlatamamışsın gibi, daha açıklayıcı olur musun?

Hocam ben Windows 10'da tam Windows 7 deneyimi yaşamak istiyorum (mağaza uygulamalarıyla beraber)

Öyle bir şey yapamazsınız. Windows 7 arayüzü sadece explorer.exeden oluşmuyor. Bunun temasıdan tutun Windows programlarına kadar yolu var. Windows 7 arayüzü istiyorsanız internetten 3. Parti uygulamalar ile Windows arayüzünü değiştirebilirsiniz.

3. parti uygulamalar güvenlik sıkıntısı çıkarabilceğini düşünüyorum.

Öyle bir şey mümkün değil. Windows 7 için olan "explorer.exe" sadece Windows 7'de çalışır. Aynı şekilde Windows 10 için olan da.

Mümkün Windows 7 Explorer.exe Windows 8'de çalışan sürümü var.
(Windows 7 explorer for Windows 8)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı