Windows 10'da Windows'u etkinleştir yazısı nasıl kaldırılır?

FatalDamage

Femtopat
Daha fazla  
1753294251710.png

BCDEdit -set testsıgnıng off bu şekilde CMD'den kaldırabiliyorum bilgisayarı yeniden başlatıp fakat kalıcı olmuyor şimdi tekrardan geldi o yazı.

Trendyol da Windows 10 key var alıyosun sonra o kodla aktifleşiyor Windows 100-150 TL.

Eki Görüntüle 2541224

BCDEdit -set testsıgnıng off bu şekilde CMD'den kaldırabiliyorum bilgisayarı yeniden başlatıp fakat kalıcı olmuyor şimdi tekrardan geldi o yazı.
Windows 10 key alın ancak retail olmasına dikkat edin ucuz olanları 20 30 kişi kullanıyor ancak retail size özel ve taşınabilir Windows 10 Pro ya da Home diye belirtirseniz bulup link atayım.

Windows 10 key alın ancak Retail olmasına dikkat edin ucuz olanları 20 30 kişi kullanıyor ancak Retail size özel ve taşınabilir Windows 10 Pro'ya da Home diye belirtirseniz bulup link atayım.

Hocam link atarsanız çok iyi olur yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Aktif ettiginde otomatik kalkiyor.

Kodu yazdım enterladım yeniden başlattım yazı gitti fakat 2 3 saat sonra tekrardan geliyor.

Hocam link atarsanız çok iyi olur yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Kodu yazdım enterladım yeniden başlattım yazı gitti fakat 2 3 saat sonra tekrardan geliyor.
cmd'den yaptıysanız onlar geçici çözüm link atıcam ancak windows 10 sürümünü söylemeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı