Windows 10'da yeni bir bug daha keşfedildi

Yemin ediyorum, şu mavi ekranı çıkartmanın bütün yollarını arıyorum şu an. Mavi ekran teknik olarak nasıl, nereden çıkar, kodları hangi programın içine gizli vesaire gibi şeyleri çok fena merak ediyorum. Eskiden (hatta hala aynı yerde) ntoskrnl.exe içindeydi. O zamanlar bunu açar, içinden mavi ekran içinde yazan ne varsa değiştirip kaydederdim. Ama artık işe yaramıyor yani.

Son düzenleme:
Henüz bu bug'ın uzaktan etkinleştirilip etkinleştirilemeyeceği bir merak konusu fakat bilgisayarın işini aksatmaya yönelik saldırılarda kullanılabileceği kesin.
RAT ile yapılabilir bence. Bir exe dosyasının içine yazılır bu kod. Sonrası malum. Kurbanın bilgisayarında bulamayacağı bir yere atılır. Görev zamanlayıcı ile bunu bilmem hangi saate ayarlar. Sonuç:

Ya da arkadaş bizzat girip kendi çalıştırır.

Daha şeytani plan; o dosyayı "shell:startup" klasörüne atacaksın ve her sistem başlangıcında çalışacak...

Windows 10'un altındaki sürümlerde bu bug çalışmıyor. Kaldı ki Microsoft zaten yakın bir zaman sonra fixler.

Hocam yazdım. Kendisini başlangıçta çalışmaya ayarlıyor ve ilk başta nfts bugu verip daha sonra mavi ekran verip yeniden başlıyor. Ve sürekli bu oluyor. Sonuç: Başarılı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…