Windows 10'da Yönetici Gözükmesine Rağmen Yönetici Yetkileri Kullanılmıyor

memospiremses

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 Pro 64X bit.
20H1 sürüm.
AMD Ryzen 5 5600.
8 GB RAM.
RX 570 8 GB VRAM.
Görev Yöneticisi'ni ve belirli uygulamaları açamıyorum, oyunlarımdan bazıları açılmıyor, hiçbir şeyi yönetici olarak çalıştıramıyorum. Baktığım zaman administrator olarak gözüküyorum ama anlayamadım sıkıntıyı. System32 dosyalarını taramak istemiştim ama onun için de gelişmiş CMD gerekiyordu, onu da yapamadım. Bir sürü yeri inceledim sorunu çözemedim çoğu yerde CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamı istiyor ama yönetici olarak çalıştıramıyorum diğer kurtarma yollarındaki açılması gerek uygulamalar da açılmıyor. Sizden de tavsiye ve yardım alabilirim diye düşündüm yardımınızı bekliyorum. Ne yapmam lazım?

1673706683274.png

Yukarıda da gördüğünüz hatayı veriyor.
Sadece C:\WINDOWS\system32\????? kısmı değişiyor açmaya çalıştığım uygulamaya göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro 64X bit.
20H1 sürüm.
AMD Ryzen 5 5600.
8 GB RAM.
RX 570 8 GB VRAM.
Görev Yöneticisi'ni ve belirli uygulamaları açamıyorum, oyunlarımdan bazıları açılmıyor, hiçbir şeyi yönetici olarak çalıştıramıyorum. Baktığım zaman administrator olarak gözüküyorum ama anlayamadım sıkıntıyı. System32 dosyalarını taramak istemiştim ama onun için de gelişmiş CMD gerekiyordu, onu da yapamadım. Bir sürü yeri inceledim sorunu çözemedim çoğu yerde CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamı istiyor ama yönetici olarak çalıştıramıyorum diğer kurtarma yollarındaki açılması gerek uygulamalar da açılmıyor. Sizden de tavsiye ve yardım alabilirim diye düşündüm yardımınızı bekliyorum. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 1632606

Sadece C:\WINDOWS\system32\????? kısmı değişiyor açmaya çalıştığım uygulamaya göre.

Yeni oturum hesabı açın. Onu yönetici hesabı yapıp deneyin.

Yeni oturum hesabı açın. Onu yönetici hesabı yapıp deneyin.

Yeni oturum açamıyorum maalesef. Yerel hesap açıp onu yönetici yapmayı düşündüm ama açılmıyor şifreyi ve ipucu sorularını girdikten sonra yüklenme ekranında kalıyor olmuyor.

Windows 10 Pro 64X bit.
20H1 sürüm.
AMD Ryzen 5 5600.
8 GB RAM.
RX 570 8 GB VRAM.

Eki Görüntüle 1632606

DÜZELTME : sürüm 20H1 değil. 21H2 , yanlış yazmışım özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı