Eki Görüntüle 1969494
Resimdeki ok ile işaretlenen yerde ne yazıyor?
Sağ tık, yönetici ile çalıştır seçeneği ile hata mı veriyor?seninki gibi administrator yazıyor
Evet hata veriyorSağ tık, yönetici ile çalıştır seçeneği ile hata mı veriyor?
Ne hatası veriyor?Evet hata veriyor
Evet hata veriyor.
Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir Yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benimNe hatası veriyor?
sadece bu varEki Görüntüle 1969750
Yap ve oradan güvenliğe bas tek tek hepsine tıklayıp SS atabilir misin?
Eki Görüntüle 1969751
Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falanNe hatası veriyor?
Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim.
Sadece bu var.
Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan.
Önerim yeni bir hesap açıp, onu administrastor yapman CMD ile yeni hesap oluşturmanı gösteriyorum hemen.Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir Yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim
sadece bu var
Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.