SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Windows 10 da yönetici olmama rağmen yönetici iznim yok. Hiçbir şey yönetici olarak çalıştırılamıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2023
Windows 10 da yönetici olmama rağmen yönetici iznim yok. Hiçbir şey yönetici olarak çalıştırılamıyor. Ne yapabilirim?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Ekim 2023 #2 Resimdeki ok ile işaretlenen yerde ne yazıyor? Artı 0 Eksi
KS KS SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 seninki gibi administrator yazıyor 706111 dedi: Eki Görüntüle 1969494 Resimdeki ok ile işaretlenen yerde ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
seninki gibi administrator yazıyor 706111 dedi: Eki Görüntüle 1969494 Resimdeki ok ile işaretlenen yerde ne yazıyor? Genişletmek için tıkla...
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Ekim 2023 #4 SRLACHİA dedi: seninki gibi administrator yazıyor Genişletmek için tıkla... Sağ tık, yönetici ile çalıştır seçeneği ile hata mı veriyor? Artı 0 Eksi
SRLACHİA dedi: seninki gibi administrator yazıyor Genişletmek için tıkla... Sağ tık, yönetici ile çalıştır seçeneği ile hata mı veriyor?
KS KS SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 706111 dedi: Sağ tık, yönetici ile çalıştır seçeneği ile hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet hata veriyor Artı 0 Eksi
706111 dedi: Sağ tık, yönetici ile çalıştır seçeneği ile hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Evet hata veriyor
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Ekim 2023 #6 SRLACHİA dedi: Evet hata veriyor Genişletmek için tıkla... Ne hatası veriyor? Artı 0 Eksi
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.931 Makaleler 2 Çözümler 24 7 Ekim 2023 #7 SRLACHİA dedi: Evet hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Yap ve oradan güvenliğe bas tek tek hepsine tıklayıp SS atabilir misin? Artı 0 Eksi
SRLACHİA dedi: Evet hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Yap ve oradan güvenliğe bas tek tek hepsine tıklayıp SS atabilir misin?
KS KS SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #8 706111 dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir Yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim Livo dedi: Eki Görüntüle 1969750 Yap ve oradan güvenliğe bas tek tek hepsine tıklayıp SS atabilir misin? Eki Görüntüle 1969751 Genişletmek için tıkla... sadece bu var 706111 dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10,2 KB · Görüntüleme: 79 Artı 0 Eksi
706111 dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir Yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim Livo dedi: Eki Görüntüle 1969750 Yap ve oradan güvenliğe bas tek tek hepsine tıklayıp SS atabilir misin? Eki Görüntüle 1969751 Genişletmek için tıkla... sadece bu var 706111 dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.931 Makaleler 2 Çözümler 24 7 Ekim 2023 #9 SRLACHİA dedi: Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim. Sadece bu var. Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan. Genişletmek için tıkla... Düzenleye basıp izin ver de hepsine oda olmazsa gelişmişe gir SS at. Artı 0 Eksi
SRLACHİA dedi: Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim. Sadece bu var. Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan. Genişletmek için tıkla... Düzenleye basıp izin ver de hepsine oda olmazsa gelişmişe gir SS at.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 7 Ekim 2023 #10 SRLACHİA dedi: Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir Yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim sadece bu var Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan Genişletmek için tıkla... Önerim yeni bir hesap açıp, onu administrastor yapman CMD ile yeni hesap oluşturmanı gösteriyorum hemen. 1. CMD'yi yönetici olarak başlat. 2. net user kullanici_adi şifre /add mantığında bir hesap oluştur. Örnek: net user tensa 1234 /add 3. localgroup administrators kullanici_adi /add ile hesabı yönetici hesabı yap. Örnek localgroup administrators tensa /add Artı 0 Eksi
SRLACHİA dedi: Windows belirtilen aygıta yola veya dosyay erişemedi öğeye erişmek için gerekli izinleriniz olmayabilir Yalnız bilgisayardaki tek kullanıcı benim sadece bu var Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedı ıznlerınız olmayabılır falan Genişletmek için tıkla... Önerim yeni bir hesap açıp, onu administrastor yapman CMD ile yeni hesap oluşturmanı gösteriyorum hemen. 1. CMD'yi yönetici olarak başlat. 2. net user kullanici_adi şifre /add mantığında bir hesap oluştur. Örnek: net user tensa 1234 /add 3. localgroup administrators kullanici_adi /add ile hesabı yönetici hesabı yap. Örnek localgroup administrators tensa /add