Çözüldü Windows 10'daki Windows klasörü silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

destanyazan

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sabah Windows 11 kurdum buraya kadar her şey tamam. Sonra 10'a geri döndüm RAM kullanımı fazlalığından dolayı. Baktım Windows diye bir klasör oluşturmuş. Klasör silinmiyor, trustedinstaller size izin vermelidir diyor. Ben de birkaç ayar değiştim adminstratiors falan yaptım onu da düzeltemedim. Ne yapacağım ve nasıl sileceğim bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1362714

Ekran görüntüsü 2022-04-17 111127.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında RAM kullanımını azaltmak için mantıklı bir yol izlemeye çalışıyorsun Windows'u silerek. Ben de mesela RAM'den şikayet edenler için FreeDOS'u bir çözüm olarak öneriyorum...

Windows klasörü, işletim sisteminin olduğu klasördür. Eğer Windows 10 kullanmaya devam etmek istiyorsan o klasörü silememelisin. Senin gibi tecrübesiz kullanıcılar o klasörü silmesin diye de Microsoft önlemler almıştır ki gördüğümüz üzere işe yarıyor.
Aslında RAM kullanımını azaltmak için mantıklı bir yol izlemeye çalışıyorsun Windows'u silerek. Ben de mesela RAM'den şikayet edenler için FreeDOS'u bir çözüm olarak öneriyorum...

Windows klasörü, işletim sisteminin olduğu klasördür. Eğer Windows 10 kullanmaya devam etmek istiyorsan o klasörü silememelisin. Senin gibi tecrübesiz kullanıcılar o klasörü silmesin diye de Microsoft önlemler almıştır ki gördüğümüz üzere işe yarıyor.

Çözüm
Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş hata benim sizi de yordum kusura bakmayın iyi günler. Utancımdan öleceğim şimdi ya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı