Windows 10 ınetpub klasörü silinmiyor

Hocam sizin silmeye çalıştığınız bir klasör değil ki. Eğer dosya silmek istiyorsanız üstünü çizdiğim komutu kullanın. Başlıkta klasör silmek istediğiniz için klasör silme komutunu vermiştim.
Ilk verdiginiz komutu yazdim ama "Dosya baska bir islem tarafindan kullanildigindan bu islem dosyaya erisemiyor." yazisi cikti.

Ilk verdiginiz komutu yazdim ama "Dosya baska bir islem tarafindan kullanildigindan bu islem dosyaya erisemiyor." yazisi cikti.
Hocam eğer bu hatayı veriyorsa Unlocker silmesi lazım. Silemiyorsa resimdeki gibi bir uyarı verir. Buna evet dedikten sonra yeniden başlatın bakalım.
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Yeniden baslatmama ragmen silemedi.
Bu arada her yeniden baslatmamda .TMP uzantili dosyanin ismi degisiyor.
Çok ilginçmiş hocam. Başlata Windows'un özellikleri aç veya kapat yazın. Açılan pencerede buradaki tiki işaretleyip tekrar kaldırmayı deneyin. Zaten kaldırmışsınız ama denemekten zarar gelmez. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
Screenshot_2.png

Çok ilginçmiş hocam. Başlata Windows'un özellikleri aç veya kapat yazın. Açılan pencerede buradaki tiki işaretleyip tekrar kaldırmayı deneyin. Zaten kaldırmışsınız ama denemekten zarar gelmez. Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
Eki Görüntüle 620296
Onu da yaptim ama olmadi. Yardimlarin icin yine de cok sagol.

Yaw bunu neden silmek istiyorsun format atmışsın demekki bilgisayarın bir dosyası ben bir keresinden c sürücüsünde gereksiz diye bazı dosyalar sildim ve pişman oldum bilgisayarın formatlıysa kendi yüklenmiştir silme bilgisayarını bozarsın
ve bilginiz olmadan mesaj yazmayın
nie gülücük attın

Son düzenleme:
Yaw bunu neden silmek istiyorsun format atmışsın demekki bilgisayarın bir dosyası ben bir keresinden c sürücüsünde gereksiz diye bazı dosyalar sildim ve pişman oldum bilgisayarın formatlıysa kendi yüklenmiştir silme bilgisayarını bozarsın
ve bilginiz olmadan mesaj yazmayın
Hocam bu dosya format ile gelen bir sey degil. Benim kullanmadigim bir windows yazilimi bu yuzden kaldirmak istiyorum hatta kaldirdim da ama devre disi biraktigim bir yazilim dosyasinin hala calismasini silmek istiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı