Windows 10'dan 11'e geçilmeli mi?

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Windows 10 desteği bittiği söyleniyor. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Daha önce geçmiştim fakat arayüz olsun BIOS'taki ayarlar olsun kafamı karıştırmıştı, sizce alışabilir miyim? Yoksa Windows 10 Pro da kalayım mı? Ne gibi destekler eski sürümde kalmamı olumsuz etkiler?

Merhaba Windows 10 desteği bittiği söyleniyor. Sizce Windows 11'e geçmeli miyim? Daha önce geçmiştim fakat arayüz olsun BIOS'taki ayarlar olsun kafamı karıştırmıştı, sizce alışabilir miyim? Yoksa Windows 10 Pro da kalayım mı? Ne gibi destekler eski sürümde kalmamı olumsuz etkiler?

Vallahi ben Windows 11 çıktığından beri onu kullanıyorum pişman olacağım bir durum yaşanmadı.

Desteğinin bittiği falan yok. 2025 sonu diyorlardı sanırım. Windows 11 bence hala kullanmak için hazır bir sistem değil hatalar fazla. Windows 10 Pro kullanıyorum yıllardır memnunum 11'den daha akıcı çalışıyor bence.

Windows 10 desteği 2025'in sonu olarak bekleniyor yani 2025 sonbahar aylarında.

Eğer bilgisayarınız destekliyorsa erkenden geçebilirsiniz veya son gününe kadar kullanadabilirsiniz Win 10 Pro'yu. Şuanlık acelesi yok.

Gecilmeli

Sistemin yeni sistemse optimizesi daha kolay olur yani hatalar olmaz ama eskiyse mesela 7,8 ci nesil intelse problem olabilir bence çünkü daha tam hazır bir işletim sistemi değil bence.

Sistemin yeni sistemse optimizesi daha kolay olur yani hatalar olmaz ama eskiyse mesela 7,8 ci nesil intelse problem olabilir bence çünkü daha tam hazır bir işletim sistemi değil bence.

Emin misiniz? ben hata anlamında hiçbir fark göremedim iki işletim sistemi arasında.

Windows 11 24H2 betasını kullanıyorum hala sorun yok geçilebilir tam sürümü bilemem ama normalde betada daha fazla hata olması gerekiyor ama daha az hata var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı