Merhaba arkadaşlar, ben yeni masaüstü bilgisayar aldım. Ocak'ta Windows 10 var ve ben sanırım yanlışlıkla Windows 11 güncellemesini sildim. Bu, Windows 10’dayken gelen güncelleme teklifini geri nasıl getirebilirim? Çünkü Ekim'de Windows 10'un desteği sona erecek. Ben de 11'e geçmek istiyorum ama USB ile uğraşmak yerine hem oyunlarım kalsın istiyorum hem de 11 olsun. Ancak güncellemeyi yanlışlıkla reddettim. Bilen varsa, geri getirme konusunda yardımcı olursa sevinirim.
5 Ekim 2021 tarihinde piyasaya sunulan Windows 11'e Windows 10 kullanıcıları ücretsiz yükseltme yapabiliyor. Bu noktada sistem gereksinimlerini karÅılayan
Merhaba arkadaşlar, ben yeni masaüstü bilgisayar aldım. Ocak'ta Windows 10 var ve ben sanırım yanlışlıkla Windows 11 güncellemesini sildim. Bu, Windows 10’dayken gelen güncelleme teklifini geri nasıl getirebilirim? Çünkü Ekim'de Windows 10'un desteği sona erecek. Ben de 11'e geçmek istiyorum ama USB ile uğraşmak yerine hem oyunlarım kalsın istiyorum hem de 11 olsun. Ancak güncellemeyi yanlışlıkla reddettim. Bilen varsa, geri getirme konusunda yardımcı olursa sevinirim.
Güncelleme ile ugrasmak istemiyorsan, UUP dumptan subat ayı guncelli ISO indir. Güncelleme derdiyle ugrasmazsın.
ISO'yu D ye al.
C sürücüde 25 GB gibi bosluğun olsun.
Yükseltmede eski sistemini windows.old klasörüne kaydeder.
D ye aldığın ISO'yu aç, setup.exe çalıstır.
Asamalarda “her şeyi koru” secererek yukselt.
Summary for Windows 11, version 24H2 (26100.3476) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.
uupdump.net
Temiz yapsan daha iyi bence, uğraşmaya degmez.
Uzun sürer.
Hpcam direkt olarak Wİndows'un sitesinden kurulum USB'si yapma tool'u ile USB'ye yazın. Münkünse yükseltme değil de temiz bir kurulum yapın. Kurulumu yapmadan önce bilgisayarınızdaki Key'i CMD aracılığıyla öğrenmenin yöntemleri var. Ama bir Mücrosoft hesabınız varsa eğer cihaz kimliğinizle birlikte Key de hesabınıza tanımlanmıştır. Win11 kurulumu sonrası hesabınıza giriş yapmanız aktifleştirmeniz için yeterli olur. Bunun harici ekstra bir çabaya gerek yok Win11'e geçmeniz için.