Windows 10'dan 11'e geçtikten sonra lisans devam etmesi normal mi?

AspyndoR

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Windows 10 kullanıyordum lisansım Windows 10'a ait yani, 11'e güncellemeyle geçtiğimde lisansım devam ediyordu zaten onu biliyorum, ancak bugün temiz bir format attım USB'le geçtim Windows 11'e ve lisansım devam ediyor. Normal mi? Ben gitmesi lazımdı diye biliyorum.

Windows 10 kullanıyordum lisansım Windows 10'a ait yani, 11'e güncellemeyle geçtiğimde lisansım devam ediyordu zaten onu biliyorum, ancak bugün temiz bir format attım USB'le geçtim Windows 11'e ve lisansım devam ediyor. Normal mi? Ben gitmesi lazımdı diye biliyorum.

10/11 aynı keydir, istersen Dual yap fark etmez

OEM key diye geçer donanıma genelde anakarta entegre olur internete bağlandıktan sonra otomatik olarak etkinleştirilir.

Evet normal. Windows 10 ile 11 tamamen aynı işletim sistemleri.
Şu an ben de 11'e geçmiş bulunmaktayım. Windows 10 da aynı bug (admin bug) mevcut.
Çözüm 11'e geçmek ve evet 23h2 de de mevcut bu güncelleme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Dual yap derken ne demek istediniz anlayamadım nasıl oluyor?
çift işletim sistemi yani.
Bence gerek yok direk 11 yükleyebilirsiniz.
Şu güncellemeyi de yapın isteğe bağlı güncelleştirmeler bölümünde gözükür.
Intel de de performans artabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı