Windows 10'dan 11'e nasıl geçilir?

Specialagent58

Hectopat
Merhabalar herkese iyi günler öncelikle, yeni sistem topladım ve eski sistemim HDD'li olduğu için SSD'ye oyunlarda arkaplan RAM kullanımı az olsun diye Windows 10 Home temiz kurulum yapmak istiyorum. USB bellek yoluyla bu şekilde formatlarsam Windows 11 Home olarak otomatik güncelleme alabilir miyim? Ayrıca direk Windows 11'den mi başlayayım, yoksa bir süre Windows 10 kullanmak hala mantıklı mı?

Son düzenleme:
Merhabalar herkese iyi günler öncelikle, yeni sistem topladım ve eski sistemim HDD'li olduğu için SSD'ye oyunlarda arka plan RAM kullanımı az olsun diye temiz kurulum yapmak istiyorum. USB bellek yoluyla bu şekilde formatlarsam Windows 11 Home olarak otomatik güncelleme alabilir miyim? Ayrıca direk Windows 11'den mi başlayayım, yoksa bir süre Windows 10 kullanmak hala mantıklı mı?

Windows 10 şu an daha mantıklı. Windows 11'e tam olarak sürücüler gelmedi bazı sürücüler halen hazırlanıyor.

Windows 10 şu an daha mantıklı. Windows 11'e tam olarak sürücüler gelmedi bazı sürücüler halen hazırlanıyor.
Mimari olarak aynı olduğundan böyle bir gereksinim yok diyebilirim. 10 sürücü 11'e de kurulabilir.
USB bellek yoluyla bu şekilde formatlarsam Windows 11 Home olarak otomatik güncelleme alabilir miyim?
USB bellek şart değil. Bu araçla yapabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konumu düzenleyen moderatör arkadaşa duyurulur, ben başlıkta Windows 10 Home'den 11'e otomatikman geçilir mi diye sordum. Başlığı farklı bir soru olarak değiştirmişsiniz.

Son düzenleme:
Mimari olarak aynı olduğundan böyle bir gereksinim yok diyebilirim. 10 sürücü 11'e de kurulabilir.

USB bellek şart değil. Bu araçla yapabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam rehber için sağol ama ben sadece HDD olan bilgisayarıma yeni anakartı ve SSD'yi taktıktan sonra direk SSD'ye sistemi kurmak için format atmaktan bahsediyorum, bu bağlamda USB ile format zorunlu herhalde değil mi? Parçaları kasaya takınca direk USB den başlatıp SSD'ye sistemi kuracağım. Bunun başka yolu yok heralde, eski dosyalarıda sileceğim çünkü.
11'e geçme anlamında USB zorunlu olmadığını biliyorum zaten seninde anlattığın gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı