Windows 10'dan 11'e nasıl geçilir?

Daha fazla  
Meslek
Hayalet
Uzun süredir Windows 10 kullanıyorum.
Windows 11'e gecmeli miyim, gecmek istersem nasıl gececegim ve Windows 11'in 10'dan ne artıları var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmelisin. Daha fazla hızlı olabilir. FPS için bir şey diyemem ama ayarlar falan gerçekten hızlı, basit ve kullanışlı. Sistemine bağlı biraz. Benim sistemim eski ama ayarlar, Windows yağ gibi akıyor. Sistemini belirtirsen ve ne ile ilgilendiğini belirtirsen daha iyi olur. Şu an sistemin Windows 10'u rahat kaldırıyorsa geç.

Performans açısından pek bir farkını göremedim, tasarımsal olarak daha güzel.

Emülatörlerden kurtardığı gün işte o zaman çok güzel olacak.

Yaklaşık 8 ay windows 11 kullandım ama en son 10 a geri dönüş yaptım. Arayüz tasarımlar güzel ama henüz tam anlamıyla olmuş değil.Acele etmeyin derim.22H2 sürümü yayınlanınca temiz kurulumla geçmeniz bence daha iyi olacaktır.

Yaklaşık 8 ay Windows 11 kullandım ama en son 10'a geri dönüş yaptım. Arayüz tasarımlar güzel ama henüz tam anlamıyla olmuş değil. Acele etmeyin derim. 22H2 sürümü yayınlanınca temiz kurulumla geçmeniz bence daha iyi olacaktır.

Geçmelisin. Daha fazla hızlı olabilir. FPS için bir şey diyemem ama ayarlar falan gerçekten hızlı, basit ve kullanışlı. Sistemine bağlı biraz. Benim sistemim eski ama ayarlar, Windows yağ gibi akıyor. Sistemini belirtirsen ve ne ile ilgilendiğini belirtirsen daha iyi olur. Şu an sistemin Windows 10'u rahat kaldırıyorsa geç.

Biriniz gec biriniz gecme diyor fena arada kaldım

Direk buradan yükle dersem oluyor mu yoksa baska bir şey yapmama gerek var mı?
Ekran Alıntısı.PNG

Direkt buradan yükle dersem oluyor mu yoksa baska bir şey yapmama gerek var mı?Eki Görüntüle 1448962

Evet, oradan yükle dersen yüklenir ancak USB ile temiz kurulum yapman hem daha iyi performans ve temiz olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, oradan yükle dersen yüklenir ancak USB ile temiz kurulum yapman hem daha iyi performans ve temiz olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Apk yükleme özelliği geldi mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı