Windows 10'dan 11'e nasıl geçilir?

Renee

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci
Intel Core i5-7200U
Merhaba,
Windows 10'dan 11'e geçiş yapmak istiyorum. Sadece işlemcim desteklemiyor.
Nasıl bir yol izlersem kurulum sırasında hata almam?
Malum, bilgisayarımı çökertmek istemiyorum 🫥

Yanlış bilmiyorsam eğer zaten Windows Update ayarladında kendisi otomatik gösteriyor ücretsiz Windows 11 geçmek ister misiniz diye orayı kontrol ettin mi?

Bu videodan faydalanabilirsiniz.
Teşekkür ederim, bakacağım.
Yanlış bilmiyorsam eğer zaten Windows Update ayarladında kendisi otomatik gösteriyor ücretsiz Windows 11 geçmek ister misiniz diye orayı kontrol ettin mi?
İşlemcim yüzünden demiyor, kontrol ettim.
Geçilir ama elinizde bulunan sistem önem arz ediyor.
Büyük bir sıkıntı yaşamam ama değil mi?

Yani şahsen ben geçmeni öneriyorum ben geçtim kulandım bayağı sorunlar yaşadım oyun oynarken sürekli mavi ekran hatası atıyor bir anda ekran gidiyor geçmemeni öneririm.

Büyük bir sıkıntı yaşamam ama değil mi?
İşlemcin, ekran kartın ne? Ayrıca kullandığın anakartta Secure boot var mı? Eğer sorun yaşarsan benim rehberime bakabilirsin.

Yani şahsen ben geçmeni öneriyorum ben geçtim kulandım bayağı sorunlar yaşadım oyun oynarken sürekli mavi ekran hatası atıyor bir anda ekran gidiyor geçmemeni öneririm.
Tüm XBOX uygulamalarını silince o sorun düzeliyor.

Windows 11 ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirdip Rufus ile USB'ye yazman gerekiyor. Rufus yazmadan önce TPM 2.0, 4 GB RAM gereksinimlerini kaldır gibi bir seçenek sunacak onu tiklemen şart yoksa yüklenmez. Ondan sonra bilgisayarı USB'den başlatıp kurulum adımlarını takip etmen yeterli.

İşlemcin, ekran kartın ne? Ayrıca kullandığın anakartta Secure Boot var mı? Eğer sorun yaşarsan benim rehberime bakabilirsin.

Tüm Xbox uygulamalarını silince o sorun düzeliyor.

Xbox kulanmıyorum ona rağmen yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı