Geçilir ama elinizde bulunan sistem önem arz ediyor.Merhaba,
Windows 10'dan 11'e geçiş yapmak istiyorum. Sadece işlemcim desteklemiyor.
Nasıl bir yol izlersem kurulum sırasında hata almam?
Malum, bilgisayarımı çökertmek istemiyorum![]()
Teşekkür ederim, bakacağım.Bu videodan faydalanabilirsiniz.
İşlemcim yüzünden demiyor, kontrol ettim.Yanlış bilmiyorsam eğer zaten Windows Update ayarladında kendisi otomatik gösteriyor ücretsiz Windows 11 geçmek ister misiniz diye orayı kontrol ettin mi?
Büyük bir sıkıntı yaşamam ama değil mi?Geçilir ama elinizde bulunan sistem önem arz ediyor.
İşlemcin, ekran kartın ne? Ayrıca kullandığın anakartta Secure boot var mı? Eğer sorun yaşarsan benim rehberime bakabilirsin.Büyük bir sıkıntı yaşamam ama değil mi?
Tüm XBOX uygulamalarını silince o sorun düzeliyor.Yani şahsen ben geçmeni öneriyorum ben geçtim kulandım bayağı sorunlar yaşadım oyun oynarken sürekli mavi ekran hatası atıyor bir anda ekran gidiyor geçmemeni öneririm.
İşlemcin, ekran kartın ne? Ayrıca kullandığın anakartta Secure Boot var mı? Eğer sorun yaşarsan benim rehberime bakabilirsin.
Rehber: Windows 11'de nasıl performans arttırılır?
Bu rehberimde sizlere Windows 11'i nasıl en iyi performansa yükseltebileceğinizi üstüne nasıl veri sızmasını engelleyeceğinizi öğreteceğim. Neyse biz rehberimize geçelim. 1- WinPaletter Bu aplikasyon yardımcılığıyla Windows'a Key almanıza gerek yok. Kendisi özelleştirmeleri kolayca...techolay.net
Tüm Xbox uygulamalarını silince o sorun düzeliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.