Windows 10'dan 7'ye Geçmek

Semih Güler53

Decapat
Merhabalar benim hazır kasa sistemin var ve Windows 7 kuramiyorum. Exper'in makinası Windows 10 kurulu içinde BIOS ayarlarından Security Boot'u açtım ve kurmayı denerken mouse ve klavye çalışmamaya başladı ve daha sonrasında BIOS çöktü. Garantiye verdim ve yapılmış bir şekilde geri geldi fakat hala Windows 7'ye geçmeye çalışıyorum. Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar benim hazır kasa sistemin var ve Windows 7 kuramiyorum. Exper'in makinası Windows 10 kurulu içinde BIOS ayarlarından Security Boot'u açtım ve kurmayı denerken mouse ve klavye çalışmamaya başladı ve daha sonrasında BIOS çöktü. Garantiye verdim ve yapılmış bir şekilde geri geldi fakat hala Windows 7'ye geçmeye çalışıyorum. Nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Sistem özelliklerini yazabilirmisin?

Sistem özelliklerine göre geçmeniz gerekir bu normal. Sisteminizi yazın yardımcı olalım.

Windows 10 dan 7 ye geçiş yapamazsınız sadece tüm dosyalarınız silinip yapılabilir.
Microsofttun kendi sitesinden windows 7 indirip usb ile format hazırlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı