Windows 10'dan 8.1'e dönerken ürün anahtarım kalır mı?

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
RAM
8 gb ddr3 1600mhz SAMSUNG
Anakart
Lenovo H81
İşlemci
i7 4790s
Arkadaşlar merhaba kısa bir süre önce sosyaldeki arkadaşların yardımıyla PC'me güzel bir format atıp Windows 10 Pro'dan Windows 10 Home'a geçtim. Ama şimdi aklıma şu soru gelmedi değil, Windows 8.1'e geçersem ne olur? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Bilgisayarın akıcılığı hızlanır mı? Geçtiğimde beni kötü etkileyecek bir yanı olur mu? Ve Windows 10'un ürün anahtarına sahibim anahtarım gider mi? Giderse geri 10'a dönersem anahtarımı girmiş mi olur? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anahtarın gider ve tekrar 10'a geçersen yeni anahtarla ihtiyaç olur.8.1'e geçerken de 8.1 ürün anahtarı ister.

Hocam bilgisayar uçar. Fakat 2023'de Chrome desteği bitiyor. Onun dışında Windows 10 geldiyse PC, Windows 8.1'e geçersen ürün anahtarı alman gerekir. Ben PintiPin'den aldım. Windows 10'a geri dönersen de eğer Windows 10 anahtarın OEM ise otomatikmen etkinleşir. Retail ise hesabını girdiğin zaman etkinleşir.

OEM key Windows 10 olduğu için Windows 8.1e geçince key gider fakat geri Windows 10'a döndüğünüzde key geri gelir. Ben sistem özellikleri düşük film izlemek için kullandığım eski notebookumu Windows 10'dan Windows 8.1'e geçirmiştim hızlanmıştı Windows 10'dayken çok kasıyordu. 8.1'e geçerseniz 30TL 50 TL civarına keyler satılıyor onlardan alabilirsiniz crack yapmayın.

Eğer sistemde bir SSD yoksa veya güçsüz eski bir sisteme de sahipseniz ve Windows 10'da da gecikme/kasma yavaşlama vs. Yaşıyorsanız, sisteminizin daha az yorulması veya biraz daha performans almak için geçebilirsiniz ancak 8.1 bildiğim kadarıyla artık destek almıyordu. Lisans konusunda da Windows 10'dan 8.1'e geçerseniz 8.1 için lisans anahtarı istiyordu. (yine de kontrol ediniz)
Ek olaraktan eğer sistemde herhangi bir problem vs. yaşanmıyorsa Windows 8.1'e geçmenizi şahsen önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…