Çözüldü Windows 10'dan 8.1'e formatsız dönülür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarkAngel789

Hectopat
Az önce Windows 10 1909'dan 2004'e geçtim Crysis 2 kasmazdı çok ama şimdi girdiğimde mouse hareket ettiremiyorum ve ben de kurtarma bölümünde Windows 8.1'e geri dön yok. O yüzden formatsız 8.1 dönemez miyim? Ne olur yardım edin.

Dip not: Asla format atamam. Fotoğraflar çok fazla. USB belleğe sığmıyor.

Çözüm
Tek yol var, eğer zamanında Windows 8.1'den 10'a geçtiysen 30 gün geçmediyse Windows.old klasörü duruyor, geri düşürtebilirsin.

Durmadıysa (yüksek ihtimal gitmiştir bile o klasör) başka yolu maalesef yok. ISO dosyası ile dönmek olmuyor.
Tek yol var, eğer zamanında Windows 8.1'den 10'a geçtiysen 30 gün geçmediyse Windows.old klasörü duruyor, geri düşürtebilirsin.

Durmadıysa (yüksek ihtimal gitmiştir bile o klasör) başka yolu maalesef yok. ISO dosyası ile dönmek olmuyor.

Çözüm
Ancak 8.1'den 10'a yükseltme yapıp Windows.old'u silmediyseniz dönebilirsiniz:

Başlangıç düğmesi > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma'yı seçin. Windows 10'un önceki sürümüne geri dönün,Windows 8.1'e geri dön altında Başlarken'i seçin. İstemleri izlediğinizde kişisel dosyalarınız korunur ancak yükseltmeden sonra yüklenen uygulamalar ve sürücülerle ayarlarda yaptığınız değişiklikler kaldırılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı