Windows 10'dan 8.1'e geçme

Göktuğ Aksular

Centipat
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
10
Abilerim, ablalarım selamlar. Bilgisayarım Windows 10'u kaldırmadı, 7'de istediklerimi yapamıyorum, örneğin geforcenow kullanılmıyor 8.1 benim için ideal ama Windows 10'dan 8.1'e geçerken artık son asamalara dogru mavi ekran hatası alıyorum. Ardından yüklemeniz kurtarılmaya çalısıyor diyor sonrasında ise, eski Windows sürümünüz geri yükleniyor diyor ve Windows 10 geri geliyor. Korona virüsten dolayı bilgisayarcılar vs kapalı ondan gidemiyorumda, hayatımda hiç formatta atmadım yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) . Umarım linç yemem.
 
Son düzenleme:
Windows 8.1 Rufus'la Boot et USB'ye Boot tuşuyla seç format sırasınsanda yükseltmeyi seçme sakın diğerini seç disklerini biçimlendir, C'de genelde Windows olur zaten oradaki diğerlerini de biçimlendir sonra kuruluma başla format sırasanda internet bağlantını kesmeni öneririm ve format işlemi bitine kadar nete bağlanma.
 
Abilerim, ablalarım selamlar. Bilgisayarım Windows 10'u kaldırmadı, 7'de istediklerimi yapamıyorum, örneğin GeForce NOW kullanılmıyor 8.1 benim için ideal ama Windows 10'dan 8.1'e geçerken artık son asamalara dogru mavi ekran hatası alıyorum. Ardından yüklemeniz kurtarılmaya çalısıyor diyor sonrasında ise, eski Windows sürümünüz geri yükleniyor diyor ve Windows 10 geri geliyor. Korona virüsten dolayı bilgisayarcılar vs kapalı ondan gidemiyorumda, hayatımda hiç formatta atmadım yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) . Umarım linç yemem.

Eğer dosyaların silinmeden geçmek istiyorsan mavi ekran alırsın dediğin gibi bende de oldu tek geçme yolu Windows 8'i USB'ye kurup 0'dan kurmak.
Eğer dosyaların silinmeden geçmek istiyorsan mavi ekran alırsın dediğin gibi bende de oldu tek geçme yolu Windows 8'i USB'ye kurup 0'dan formatlamak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı