Windows 10'dan 8.1'e geçmek istiyorum ama hiç bilgim yok

irsuya

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Windows 10'dan 8.1'e sıfırdan temiz kurulum yapmak istiyorum 30 GB bomboş USB var. Video izledim fakat kafam karıştı. Windows 10'dan 8.1'e nasıl geçeceğim?

Basit hocam

Size video atacağım izleyin yaparsınız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rufus indiriyorsun hocam öncelikle. Daha sonra sitesindeki gibi yap ve daha önce indirmiş olduğun Windows 8.1 ISO dosyasını içine şekilde anlatıldığı gibi aktar. Daha sonra USB'yi bilgisayara tak ve boot ekranında formatı başlatabilirsin. Windows 8.1'in hayırlı olsun.

Ama Yedek almayı unutmayın aksi takdirde verileriniz kaybolabilir

Rufus indiriyorsun hocam öncelikle. Daha sonra sitesindeki gibi yap ve daha önce indirmiş olduğun Windows 8.1 ISO dosyasını içine şekilde anlatıldığı gibi aktar. Daha sonra USB'yi bilgisayara tak ve boot ekranında formatı başlatabilirsin. Windows 8.1'in hayırlı olsun.

Arkadaşın Rehbere ihtiyacı var tek tek hangi adımları yapacağını bilmiyor bende detaylı video attım

Basit hocam.

Size video atacağım izleyin yaparsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi önemli dosyalarınızın yedeğini alın çünkü format atarken sorumluluk size ait.

Ama yedek almayı unutmayın aksi takdirde verileriniz kaybolabilir.

Arkadaşın rehbere ihtiyacı var tek tek hangi adımları yapacağını bilmiyor bende detaylı video attım.

Rufus ile USB bootlamak zaten sitesinde tek tek örnekte göstermiş. 5-6 saniyelik işlem. Bence görsellere bakarak yapabilir.

Hocam Windows 8.1 ISO dosyasını indirmeniz lazım. İlk olarak tarayıcıya "Windows 8.1 ISO indir" yazın daha sonra Microsoft'un kendi sitesinden ISO dosyasını indirin. Bu ISO dosyasını Rufus programı aracılığı ile USB Diskinize aktarın. Daha sonra USB Diski takın ve BIOS menüsünden taktığınız USB Diski seçin ve böylelikle Windows 8.1 bilgisayarınıza kurulmaya başlayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı