luthermartin
Hectopat
Sistemde HDD bulunuyor ama hiç Windows 8.1 Kullanmadım. Sizce etkisi nasıl olur?
- 12 GB RAM.
- 7200U CPU.
- 940MX.
- WD Blue 1 TB HDD.
Win 8.1 de güzeldir. Deneyebilirsiniz. Sistemde SSD olmadığı için hız artışı olacaktır.
Sistemde HDD bulunuyor ama hiç Windows 8.1 kullanmadım. Sizce etkisi nasıl olur?
- 12 GB RAM.
- 7200u CPU.
- 940MX.
- WD Blue 1 TB HDD.
Win 8.1'de öyle bir sorun yaşayacağınızı sanmam.Mesela VMware denetim ama ekran tam ekran olmadı.
SSD alabilirseniz kalın Windows 10 işletim sisteminde. Ama HDD ile devam edecekseniz geçin 8.1'e.
Hocam okuldaki akıllı tahta 15sn'de açılıyor sen ne diyorsun? (4GB RAM)Windows 10 Microsoft'un en berbat işletim sistemlerindendir ama sende 12 GB RAM var bundan geçmene gerek yok Windows 10 6 GB RAM gerektirir 2 GB la da kullanılır ancak kasar aynı bende olan Windows 8.1'e geçmeni öneririm aslında.
Windows 10 Microsoft'un en berbat işletim sistemlerindendir ama sende 12 GB RAM var bundan geçmene gerek yok Windows 10 6 GB RAM gerektirir 2 GB la da kullanılır ancak kasar aynı bende olan Windows 8.1'e geçmeni öneririm aslında.
Hocam okuldaki akıllı tahta 15Sn'de açılıyor sen ne diyorsun? (4 GB RAM)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.