Sanırım 30 gün olmadıysa ayarlardan bilgisayarı Windows 8.1'e döndürebiliyorsun ama normal kurulum istiyorsanız Windows 8.1 ISO'sunu indirip sources bölümündeki setup ile kurulum yapın.
Gereksiz hizmetleri kapatırsanız Windows 10 ile 8.1'in performansı arasında çok bir fark yok aslında, yeni kurduysanız güncelleme yaptığı için de kasıyor olabilir. Yine de geçmek isterseniz;
Gereksiz hizmetleri kapatırsanız Windows 10 ile 8.1'in performansı arasında çok bir fark yok aslında, yeni kurduysanız güncelleme yaptığı için de kasıyor olabilir. Yine de geçmek isterseniz;
Hocam o sisteme Windows 10'la ilgili bir şey kurmayın bence HDD eksi işlemci eksi RAM eksi ekran kartı eksi kanser olabilirsiniz Windows 8.1 Industry Pro kurun ve zorunlu değilse Windows sizin için Linux tabanlı distrolara yönelin.
Hocam usb belleksiz nasıl 8.1 e geçebilirim? Ayarlarda windows 8.1 e dön diye seçenek yok. Attığınız videoyu izledim ama lisansım gider diye korkuyorum.
Hocam USB belleksiz nasıl 8.1'e geçebilirim? Ayarlarda Windows 8.1'e dön diye seçenek yok. Attığınız videoyu izledim ama lisansım gider diye korkuyorum.