Windows 10'dan 8'e geçilir mi?

sefayivli1071

Hectopat
Şu an Windows 10 kullanıyorum laptop HDD'ye sahip SSD yok. Bu yüzden yavaş çalıştığını düşünüyorum ve artık bırakmak istiyorum. Ve Windows 8 yükleme taraftarıyım şayet HDD'lerde daha rahat çalıştığını ve onlar için tasarlanmış bir sistem olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Windows 10 kullanıyorum laptop HDD'ye sahip SSD yok. Bu yüzden yavaş çalıştığını düşünüyorum ve artık bırakmak istiyorum. Ve Windows 8 yükleme taraftarıyım şayet HDD'lerde daha rahat çalıştığını ve onlar için tasarlanmış bir sistem olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
HDD ile Windows 8.1 gerçekten hızlı oluyor. Fakat sınırlı bağlantı sorunu vs. oluyor. SSD alabilirseniz Windows 10 efsane oluyor.

Ben de HDD kullanıyorum ve çok yavaş açılıyor. Onun dışında hızlı çalışıyor benim bilgisayarda.

Mümkünse SSD alın.

Eğer sisteminizin çok yavaş çalıştığını düşünüyorsanız Windows 8.1'e geçebilirsiniz ama Windows 8.1'e destek kesildi.

Son düzenleme:
Sınırlı bağlantı sorunu nedir bilgi verebilir misiniz?
Bazı bilgisayarlarda Windows 8.1, "Ethernet/Wi-Fi, geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil" hatası veriyor. Rahmetli olmuş Pentium 4 sistemimde bu sorun vardı. "Sorun Gider" deyince düzeliyordu ama sürekli aynı şeyi yapmak gerekebiliyordu, bu da sinir bozucu oluyordu.

Umarım yukarıda yazdığım sorundur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı