Romanoff Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 30 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Merhaba gerek sürücülerim gerek ekran kartımın sürücüsü Windows 10'u desteklemediği için Windows'8'e dönmek istiyorum. Dosyalarımı kaybetmeden nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Merhaba gerek sürücülerim gerek ekran kartımın sürücüsü Windows 10'u desteklemediği için Windows'8'e dönmek istiyorum. Dosyalarımı kaybetmeden nasıl yapabilirim?
KS KS Romanoff Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 30 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #11 Emir Yetkinn dedi: Seçim sizin isterseniz Win8'e geçin sürücüleri yükleyip Win 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... İnternette düzgün bir ISO dosyası bulamadım Windows 8'in şu an 8.1 yüklemekteyim eğer elinizde temiz Windows 8 varsa neden olmasın. Emir Yetkinn dedi: Seçim sizin isterseniz Win8'e geçin sürücüleri yükleyip Win 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca hata gene almaz mıyım? Zaten uyuşmamazlık yüzünden eski sürüme dönüyorum. Artı 0 Eksi
Emir Yetkinn dedi: Seçim sizin isterseniz Win8'e geçin sürücüleri yükleyip Win 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... İnternette düzgün bir ISO dosyası bulamadım Windows 8'in şu an 8.1 yüklemekteyim eğer elinizde temiz Windows 8 varsa neden olmasın. Emir Yetkinn dedi: Seçim sizin isterseniz Win8'e geçin sürücüleri yükleyip Win 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca hata gene almaz mıyım? Zaten uyuşmamazlık yüzünden eski sürüme dönüyorum.
Emir Yetkinn Centipat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 233 Yer Mazi Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #12 Romanoff dedi: İnternette düzgün bir ISO dosyası bulamadım Windows 8'in şu an 8.1 yüklemekteyim eğer elinizde temiz Windows 8 varsa neden olmasın. Öyle yapınca hata gene almaz mıyım? Zaten uyuşmamazlık yüzünden eski sürüme dönüyorum. Genişletmek için tıkla... Sen Windows 10'da hatayı alıyorsun Win8'de indirip Windows 10 aracını indirip yükselt. Artı 0 Eksi
Romanoff dedi: İnternette düzgün bir ISO dosyası bulamadım Windows 8'in şu an 8.1 yüklemekteyim eğer elinizde temiz Windows 8 varsa neden olmasın. Öyle yapınca hata gene almaz mıyım? Zaten uyuşmamazlık yüzünden eski sürüme dönüyorum. Genişletmek için tıkla... Sen Windows 10'da hatayı alıyorsun Win8'de indirip Windows 10 aracını indirip yükselt.