Windows 10'dan başka hangi Windows sürümü kurulur?

mehmetbey3466

Kilopat
Merhabalar, şu an Windows 10 kullanıyorum fakat memnun değilim. PC özelliklerinde bir dolayı çok hantal çalışıyor. Discord Google açıyorum RAM kullanımı %86'ya çıkıyor sürekli %100 HDD oluyor sıkntı çıkıyor. Win8.1'e geçtim geçenlerde bu seferde AMD WattMan hatası aldım o yüzden geri Windows 10'a geçtim ne kurmalıyım?

i5-2400 (İşlemci)
Sapphire RX460 4 GB (Ekran Kartı)
4 GB DDR3 (RAM)
500GB (HDD)

Merhabalar, şu an Windows 10 kullanıyorum fakat memnun değilim. PC özelliklerinde bir dolayı çok hantal çalışıyor. Discord Google açıyorum RAM kullanımı %86'ya çıkıyor sürekli %100 HDD oluyor sıkntı çıkıyor. Win8.1'e geçtim geçenlerde bu seferde AMD WattMan hatası aldım o yüzden geri Windows 10'a geçtim ne kurmalıyım?

i5-2400 (işlemci)
Sapphire RX460 4 GB (ekran kartı)
4 GB DDR3 (RAM)
500GB (HDD)

Windows sürümü 10 kalsında sistem SSD tak bana diye bağırıyor.

Windows 7 geçebilirsiniz ama destekli bir sürüm istiyorsanız Windows 8.1 öneririm. Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi SSD almanızı öneririm.

Aslında bu zamana kadar hiç wattman hatası almamıştım geçen kurduğumda aldım yoksa öncedende 8.1 kullanıyordumm şimdi tekrar kurup deneyimmi sizce?

Win7 kurunca PC açılmıyor sebebini bende bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı