Yapılır, neden yapılmasın? Hala tüm ekran kart üreticileri driver desteği veriyor. Sisteminiz eskiyse hiç düşünmeden geçin. Ama benim tavsiyem Windows 10 da kalınması yine de.Arkadaşlar öncelikler merhaba. Özellikle son güncellemelerden sonra artık bıktım. Hemde Windows 10'un temasını sevmiyorum. Sistemimi Windows 7 yapmak istiyorum. Sizce yapılır mı? Buna değer mi? Windows 8 falan önermeyin.
Arkadaşlar öncelikler merhaba. Özellikle son güncellemelerden sonra artık bıktım. Hemde Windows 10'un temasını sevmiyorum. Sistemimi Windows 7 yapmak istiyorum. Sizce yapılır mı? Buna değer mi? Windows 8 falan önermeyin.
Öncelikle tavsiyem, değişiklik şartsa 8.1 derim.Arkadaşlar öncelikler merhaba. Özellikle son güncellemelerden sonra artık bıktım. Hemde Windows 10'un temasını sevmiyorum. Sistemimi Windows 7 yapmak istiyorum. Sizce yapılır mı? Buna değer mi? Windows 8 falan önermeyin.
Sanki 10 çok güvenilirWindows 8.1 yapabilirsin. Windows 7 artık kullanılmaz, destek kesildi ve güvenilir değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.