Windows 10'dan nefret eden var mı?

Neye dayanarak söylüyorsun anlamadım?
O kadar linux kullanan arkadaşım var, işleri internette 'Aaa, bakın ben linux kullanıyorum. Basit insanlar Win kullansin' demekten başka bir işlevi yok. He şu vardır bazı insanlar linuxun tasarımını daha fazla beğenir ama win'a laf edemez. O zaman ben de açarım ağzımı yummam gözümüm

O kadar Linux kullanan arkadaşım var, işleri internette 'AAA, bakın ben Linux kullanıyorum. Basit insanlar Win kullansin' demekten başka bir işlevi yok. He şu vardır bazı insanlar Linux'un tasarımını daha fazla beğenir ama Win'a laf edemez. O zaman ben de açarım ağzımı yummam gözümüm.

Windows'a gayet de laf edilebilir. Windows ilahi bir güce mi sahipte laf edilemiyor?

-Virüsler Windows'ta cirit atıyor.
-Telemetriler "cukka cukka" yapıp neyin varsa alıyor.
-Sisteminde kısıtlı bir şekilde işlemler yapabiliyorsun.
-Sistemi değiştirmek istediğinde ek programlar kullanman gerekiyor. Ki bu işlemi yaparken sistemin bile çöküp açılmayabilir.
-Varsayılan olarak gelen uygulamalar ek programlar harici "tık" diye silinmiyor.
-Windows hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlar daha ekleyebilir buraya tüm eksik ve kötü yanlarını.

AAA, bakın ben Linux kullanıyorum. Basit insanlar Win kullansin.

O senin arkadaşlarının problemi.
Ayrıca şunu biliyor musun bilmem ama Android'te Linux'a ait.
Serverların çoğu Linux üzerinden çalışıyor.
Sadece .exe yüklemeye alışmış ve zorluk görünce Linux'a laf etme ihtiyacı hissediyorsan bence daha fazla uzatma.

Windows'a gayet de laf edilebilir. Windows ilahi bir güce mi sahipte laf edilemiyor?

-Virüsler Windows'ta cirit atıyor.
-Telemetriler "cukka cukka" yapıp neyin varsa alıyor.
-Sisteminde kısıtlı bir şekilde işlemler yapabiliyorsun.
-Sistemi değiştirmek istediğinde ek programlar kullanman gerekiyor. Ki bu işlemi yaparken sistemin bile çöküp açılmayabilir.
-Varsayılan olarak gelen uygulamalar ek programlar harici "tık" diye silinmiyor.
-Windows hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlar daha ekleyebilir buraya tüm eksik ve kötü yanlarını.

O senin arkadaşlarının problemi.
Ayrıca şunu biliyor musun bilmem ama Android'te Linux'a ait.
Serverların çoğu Linux üzerinden çalışıyor.
Sadece .exe yüklemeye alışmış ve zorluk görünce Linux'a laf etme ihtiyacı hissediyorsan bence daha fazla uzatma.
MS Windows'a göre eksik yanları:

OYUN
• MS tarafından üretilen oyunların oynanamaması.

DONANIM
• S-Video çalışmamaktadır.
• SD-Card çalışmamaktadır.
Linuxun berbat bir kullanım sunması da ayrı konu. Crack oyun indirip korsanucretsizbeleoyunindir.com gibi sitelerden oyun indirip de virüs yükleyip win ailesine laf edemezsin. Önüne gelen laf ederse buz fan boyları köşeye alalım.

• Ms tarafından üretilen oyunların oynanamaması.

Linux'un berbat bir kullanım sunması da ayrı konu. Crack oyun indirip korsanucretsizbeleoyunindir.com gibi sitelerden oyun indirip de virüs yükleyip Win ailesine laf edemezsin. Önüne gelen laf ederse buz fan boyları köşeye alalım.

Crack yüklediğimi kim söyledi? Burada tüm Windows kullanıcılarının yaşadığı şeyler hakkında konuşuyorum.

Crack zamanları ilkokul ortaokul zamanlarıydı. Artık oyun bile oynamıyorum.

Linux'un berbat bir kullanım sunması da ayrı konu.

Berbat bir kullanım mı? Daha önce kullandın mı? Kullandıysan hangi dağıtımı kullandın?

Windows'un güvensiz olduğunu dışarıdan bile anlamak için, bir soruna ait (1 sene boyunca çektim bu sorunu) iki tane tartışma bağlantısı ve başka soruna ait bir tane MS güncelleme adı paylaşıyorum:

KB5006670

Her iki sorunla ilgili bir sürü paylaşım mevcut internette. Oturmuş bir işletim sisteminde bunlar oluyorsa, o işletim sistemi oturmuş değildir. Eleştirmemiz de "kullanma o zaman" gibi saçma önerileri gerektirmez, haklı kılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı