J
Jira'nın süper çakması 3T
Ziyaretçi
Yardım edebilecek var mı detaylı bir şekilde.
Vista'yı bilgisayarcılar kurabilir bizim bilgimiz yok en azından büyük bir çoğunluğun ve CD lazım.
Windows 10'da akıllı olsa bi, eski sisteme cenaze ayarlıyor.Kesin 1 GB RAM'li bir sisteme W10 kurdu en sonunda kasayı camdan atası geldi arkadaşın.
Windows 10'da akıllı olsa bi, eski sisteme cenaze ayarlıyor.
Bu rehberi deneyin. Windows 7 öneren arkadaşlar neden inadına bunu söylüyorsunuz? Güvenlik konusunda ikisi de aynı durumda ve bu zevk meselesine dönüştü demek.
Ama arasındaki fark hızla azalıyor. Onun yerine çözüm üretin.Windows 7 biraz daha güncel Vista'dan o yüzden öyle diyorum.
Bu dosyayı indirin. Ardından bu uygulama ile USB belleğe yazdırın. (en az 8GB) Sonra bilgisayarınızda usb'den boot edin. Boot tuşunu buradan öğrenin. Ondan sonrası sizde.Yardım edebilcek varmı detaylı bi şekilde
CD'den istiyor, ama USB'de olabilir.Bu dosyayı indirin. Ardından bu uygulama ile USB belleğe yazdırın. (en az 8GB) Sonra bilgisayarınızda usb'den boot edin. Boot tuşunu buradan öğrenin. Ondan sonrası sizde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.