Windows 11'e uyumlu sürücüleri indirebilirsiniz. Onun dışında belki mağazadan ve Windows Uptade'den güncellemeler gelmiş olabilir.Arkadaşlar benim işlemci uyumsuzdu onu ayarladım. Artık uyumlu ve sadece Windows'u yükselteceğim için diğer TPM falan onlara bakmama gerek yokmuş, ama geçtim diyelim neler yapmam gerek sürücüler falan?
Arkadaşlar benim işlemci uyumsuzdu onu ayarladım. Artık uyumlu ve sadece Windows'u yükselteceğim için diğer TPM falan onlara bakmama gerek yokmuş, ama geçtim diyelim neler yapmam gerek sürücüler falan?
Arkadaşlar benim işlemci uyumsuzdu onu ayarladım. Artık uyumlu ve sadece Windows'u yükselteceğim için diğer TPM falan onlara bakmama gerek yokmuş, ama geçtim diyelim neler yapmam gerek sürücüler falan?
Çünkü Valorant ve bazı oyunlar TPM desteği istiyor.
Windows 10'da yapılanların aynısını yapın. Windows 11'e geçmenizi de önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.