Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.929 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2022 #1 Bilgisayara format atacağım, önemli dosyaları başka bir diske aktardım. Hayatımda hiç format atmadım veya hiç işletim sistemi kurmadım/yükseltmedim. Acemiyim yani, nasıl yapacağım? Anlatır mısınız?
Bilgisayara format atacağım, önemli dosyaları başka bir diske aktardım. Hayatımda hiç format atmadım veya hiç işletim sistemi kurmadım/yükseltmedim. Acemiyim yani, nasıl yapacağım? Anlatır mısınız?
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.518 Çözümler 11 20 Haziran 2022 #2 Temiz format ile geçiş iyi olur. Rufus ile atabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Temiz format ile geçiş iyi olur. Rufus ile atabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.929 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2022 #3 Emrebeyx dedi: Temiz format ile geçiş iyi olur. Rufus ile atabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeterli fakat gereksinimleri karşılamıyor diyor. Çözümü var mı, varsa nedir? Son düzenleme: 20 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Emrebeyx dedi: Temiz format ile geçiş iyi olur. Rufus ile atabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeterli fakat gereksinimleri karşılamıyor diyor. Çözümü var mı, varsa nedir?