İşlemciniz nedir ve RAM'iniz kaç GB?

Desktop Windows Version Market Share Worldwide | Statcounter Global Stats
This graph shows the market share of desktop windows versions worldwide based on over 5 billion monthly page views.

3 yıl oldu.
İşlemciniz nedir ve RAM'iniz kaç GB?
FPS aynı kalırda genel sistem performansı patlar. Çok kötü çünkü. UI'ı çok kötü, kullanım açısından çok kötü ve kasıyor.
FPS konusunu bilmiyorum fakat çok kötü oldu olması konusunda hemfikirim. UI alıştığımın dışında, kasmıyor ama gereksiz farklı. Ne bileyim. Bi gıcığım W11'e. Sevemedim.FPS aynı kalırda genel sistem performansı patlar. Çok kötü çünkü. UI'ı çok kötü, kullanım açısından çok kötü ve kasıyor.
W11 elektrikli araçlar, W10 ise içten yanmalı araçlardır...Windows 10 çağımızın Windows 7'sidir.
Hangi anlamda dediğiniz hiç anlaşılmıyor ya da ben çok aptalım.Windows 10 çağımızın Windows 7'sidir.
Hocam ben çift sağ tık menüsünden anladım kötü olduğunu. Çok itici bir tasarım yani. Birde ilk açtığında kasıyor sonra kasmıyor o sağ tık menüsü.FPS konusunu bilmiyorum fakat çok kötü oldu olması konusunda hemfikirim. UI alıştığımın dışında, kasmıyor ama gereksiz farklı. Ne bileyim. Bi gıcığım W11'e. Sevemedim.
Windows XP ve Vista'dan sonra gelen ilaçtır Win 7. Windows 10'da 8 ve 8.1 sonrası gelen ilaç.Hangi anlamda dediğiniz hiç anlaşılmıyor ya da ben çok aptalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.