Windows 10'dan Windows 11'e geçmek

kroxuy

Decapat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim.
GTX 1660 Super.
Ryzen 5 5600X.
16 GB RAM.
1 TB SSD.
B550M anakart.

Lisans olarak deneme sürümü kullanıyorum alttaki Windows'u etkinleştir yazısı falan sıkıntı çıkarmıyorda deneme sürümü ile yükseltebilir miyim?

ISO olarak varsa kur Windows 7 Ultimate 64 Bit ISO olarak indirdim 17 gün kaldı falan yazıyor takmıyorum

Sistem özelliklerim.
GTX 1660 Super.
Ryzen 5 5600X.
16 GB RAM.
1 TB SSD.
B550M anakart.

Lisans olarak deneme sürümü kullanıyorum alttaki Windows'u etkinleştir yazısı falan sıkıntı çıkarmıyorda deneme sürümü ile yükseltebilir miyim?
Ucuz key alıp kullanmaya devam edebilirsin.

Sistem özelliklerim.
GTX 1660 Super.
Ryzen 5 5600X.
16 GB RAM.
1 TB SSD.
B550M anakart.

Windows 10'dan Windows 11'e yapılan yükseltmeler ücretsizdir. cromdan aldim bilgiyi

Sistem özelliklerim.
GTX 1660 Super.
Ryzen 5 5600X.
16 GB RAM.
1 TB SSD.
B550M anakart.

30 40 TL lisanslar satılıyor onlardan kullabilirsiniz.

Yükseltme yaparak kullanabilirsin, ücretsizdir. Benim önerim hem lisanslı 10 kullanman için hem de etkinleştir yazısından kurtulması içindi. 11'e iki gece önce çok heves ettim ama format sonrası 1 saat içinde 10'a dönüş yaptım. Tabi bu benim fikrim.

Ar.

Yükseltme yaparak kullanabilirsin, ücretsizdir. Benim önerim hem lisanslı 10 kullanman için hem de etkinleştir yazısından kurtulması içindi. 11'e iki gece önce çok heves ettim ama format sonrası 1 saat içinde 10'a dönüş yaptım. Tabii bu benim fikrim.

Arayüzünü sevmediğin falan içinmi çünkü 11 oyun testlerinde falan önde götürüyor çoğu şeyde.

Ar.

Arayüzünü sevmediğin falan içinmi çünkü 11 oyun testlerinde falan önde götürüyor çoğu şeyde.
Valla benim sistem giriş seviyesi Athlon 3000g ve a320m anakart. TMP mi TPM mi ne varmış o açıktı bende otomatikman, kurdum 11'i ilk işim valorant'ı indirmek oldu ama oyunu açmadı. BIOS sürümü vs. düşürmem gerekliymiş. Ben de farklı oyunlarda da aynı sorunu yaşarım diye geri 10'a dönüş yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı