Windows 10'dan Windows 7'ye geçiş

Oldukça popüler olan ve çok sevilen, bir o kadar kullanılan bir işletim sistemini nasıl oluyor da bu kadar kolay çöpe atabiliyor Microsoft? 2 yıla kadar da daha çiçeği burnunda Windows8.1'in zamanı doluyor. Benim bilgisayar Windows10'u kaldırmıyor arkadaş! Neden para için kullanıcılarını sevdiklerinden vazgeçtirmek bu kadar basit? Neden? Bilgisayarı sistemi yetmeyen insanlar niye geçmek zorunda oluyor ki?
Arkadaşlar herkes ayrı birşey diyor ne yapmam gerek ortada kaldım ?
Kardeş sen en iyisi Windows 8.1 kullan. Single Language için format at. Gerisini destek bitince düşünürüz. Ben de bitecek olan destek konusunda endişeliyim...
Oldukça popüler olan ve çok sevilen, bir o kadar kullanılan bir işletim sistemini nasıl oluyor da bu kadar kolay çöpe atabiliyor Microsoft? 2 yıla kadar da daha çiçeği burnunda Windows8.1'in zamanı doluyor. Benim bilgisayar Windows10'u kaldırmıyor arkadaş! Neden para için kullanıcılarını sevdiklerinden vazgeçtirmek bu kadar basit? Neden? Bilgisayarı sistemi yetmeyen insanlar niye geçmek zorunda oluyor ki?

Vatan'ımı savunur gibi savundum bir an gaza gelip kusuruma bakmayın. Öte yandan gerçekten Windows8.1 gerçekten stabil, hafif ve kullanıcı dostu. Windows 10 benim bilgisayarda SSHDD olmasına rağmen zorluyordu. Ben de tekrardan 8.1'e döndüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı