Windows 10'dan Windows 7'ye geri dönme

Enes Dağcı

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir bilgisayarım var ve şu an Windows 10 kurulu fakat KMSpico ile etkinleştirilmiş durumda.
İlk alındığında Windows 7 Home vardı ve kasanın arkasında Product Key hala duruyor.
Bugün Harddiski çöktü. Başta boot menüde ve BIOS'ta harddisk görünmüyordu. Sonra harddiski olduğu yerden çıkardım biraz sarstım, vurdum açıkçası (Türk taktiği) sonra tekrar bağlatılarını yapıp PC'yi açtım.
Bir süre Windows kendini onardı, sonra açıldı ama her şey düzgün çalışmıyor gibi şu anda.
Bu yüzden format atacağım. Bu PC'ye Windows 10'un fazla geldiği görüşündeyim ve orijinal key harcaması yapmak istemiyorum, zaten oldukça eski bir bilgisayar.
Şimdi Windows 7 formatı atmak istiyorum. Acaba Windows 7 Home iso'su bulup, format atıp, keyi girsem etkinleştirmiş olur muyum? Ya da eski orijinal Windows 7 Home'a dönebilmemin başka bir yolu var mı?

Bu arada PC'de güç kaynağı hariç parça değişimi olmadı. i5 2500 işlemcisi ve Radeon HD 6510 ekran kartı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke Windows 10 yüklerken sistem gererksinimlerine bakasaydınız.
Bilgisayarım çok eski diyorsunuz. Bana göre Windows 7'nin ".iso" dosyalarını indirip temiz yükleme yapın.
Dikkat edin Windows 7 kendi kendine wi-fi sürücüsünü yüklemiyor.
Windows 7 wi-fi sürücüsünü yedek almayı unutmayın.:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı