Windows 10'dan Windows 7'ye geri dönme

Archiel

Megapat
Daha fazla  
Windows 10'a geçtim fakat geçmez olaydım hep donuyor kasmayan oyunlar kasıyor. 7'ye nasıl geri dönebilirim? Kurtarma sekmesinde Windows 7'ye geri dönün seçeneği yok. ISO yükledim fakat son kısımda Windows yüklemesi başarısız oldu, eski Windows'a geri dönülüyor diyor. Sağlam ISO dosyası linki atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabım ban yedide sürücülerim güncel fakat kasıyor galiba donanımlarım eski diye. Nasıl dönebilirim 7 ye tekrar ?

Sosyalde kurulum rehberleri mevcut, arama yaparak bulabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi sisteminiz çok eski değilse doğru yüklediğinizde düzgün bir şekilde çalışır sistem.

Son düzenleme:
Windows 10 işletim sisteminin gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Doğru kurulum yapmaya özen gösterin. Kurulum sonrası eğer temiz kurulum yapmış iseniz Windows güncellemelerini indirin. Windows 10 ekran kartı ve diğer sürücüleri kendisi kuracaktir. Yükseltme yapmış iseniz eski ekran karti ve diğer sürücüleri silin ve Windows 10 uyumlu versiyonlarını kurun. Ayrıca anakartınızın Windows 10 işletim sistemine destek verdiğinden emin olun. El ile kuracaksanız Chipset ve diğer sürücüleri anakartınızın kendi sitesinden indirin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı