"Donanımın ne? Yeni donanımların 7 desteği yok hatta 8 bile desteklemiyor 10 kullan ya da "Linux Mint Mate kur o ne?" dersen güle güle."
Yanlış bilmiyorsam Intel 7.Nesil üstü ve AMD Ryzen serisinde Windows 8.1 kurunca güncelleştirme almıyor.8.1'in desteği var.
Ben bunlardan bir şey anlamadım. Dahası var mı? Yoksa yeni konu açayım mı?Windows 10'dan Windows 7'ye nasıl geçilir?
İlk olarak Windows 10 kullanıyorum ama 1 ayı geçtiğinden dolayı Windows 7'ye düşüremedim. Windows 7'ye nasıl dönüştürebilirim format ile?www.technopat.net
Windows 10'dan 7'ye nasıl geçilir?
Arkadaşlar, bende bir laptop var babam dükkandan getirmişti. Geldiğinde içinde orijinal Windows 10 Pro vardı, Key de duruyor, iş için idare eder. Yine güzel de oyuna hiç uygun değil. Buna nasıl orijinal bir Windows 7 kurabilirim, nereden indireceğim? Sanırım format diski falan gerekiyor. Adım...www.technopat.net
Windows 10'dan Windows 7'ye formatsız nasıl geçilir
Merhaba arkadaşlar. W10 Home kullanıyorum etkinleştirilmiş. W7'ye geçmek istiyorum. Ama bunu format atarak USB CD ile yapmak istemiyorum. Ben 8.1'den 10'a formatsız uptade yapmıştım. W7 için de böyle bir şey yapabilir miyim? Elinde W7 setup linki olan var mı? (Geçmemin sebebi ekran kartım NVIDIA...www.technopat.net
Windows 10'dan Windows 7'ye nasıl geçilir?
Arkadaşlar benim sistemim Windows 7 idi ve ben Microsoft'un Windows 10'a geçiş aracı ile Windows 10'a geçtim fakat bilgisayarım yavaşladı. Windows 7 de 1080p video izlerken çok rahat çalışıyordu bilgisayarım. Şimdi Windows 10 da 1080p video izleyemiyorum cok kastığından. Bu nedenle Windows 7'ye...www.technopat.net
İstediğiniz türden konu var.Windows 10'dan formatla 7'ye nasıl geçilir?
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi nasıl geçerim CD ile formatla? Yardımcı olur musunuz? (32 Bit'ten 64'bite geçeceğim)www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.